Just keepin’ it real

Keepin it real

God mandag aften derude!

Jeg har haft en ret så effektiv dag, hvis jeg selv skal sige det. Sidder eksamensvagt på HF/VUC i de her uger, så jeg startede lige dagen med at skrabe lidt kroner i kassen der, og bagefter nåede jeg stik mod al forventning også til semestrets sidste undervisning. #HardcoreType.
Nu mangler jeg bare at få skrevet mine eksaminer, og selvom det hele virker en anelse uoverskueligt lige nu, så er jeg faktisk ret fortrøstningsfuld. Det skal sgu nok blive en spændende eksamenssæson.

Nå, men det var slet ikke mit studieliv, det her indlæg skulle handle om, men derimod en kæmpe bunke random shit. Jeg elsker at læse bloggeres lister med sære informationer om dem selv, så byd velkommen til min nye kategori Just Keepin’ It Real; en serie med ærlige indrømmelser, kommentarer og observationer. Here goes:

 • Jeg skammer mig inderligt over store dele af den danske musikscene for tiden. S!VAS leger sgu da ikke med det danske sprog. Han slagter det.
 • Noget af det mest usexede i hele verden er for mig kvinder, der går “udaf” med deres fødder i en besynderlig, vraltende v-form. Stik nu bare de fødder lige frem!
 • Det er lige meget, om det har været en god eller dårlig måned i lønningsposen – mine penge forsvinder lige hurtigt hver gang stort set uden jeg har noget at vise for det.
 • Jeg har heldigvis aldrig brækket noget, men haft forstuvet både venstre håndled og venstre ankel. Dog ikke samtidigt.
 • Til trods for at folk sjældent har defineret mig som særligt “piget”, så har jeg et vanvittigt pyntegen! Jeg elsker enhver andledning for at dulle mig lidt ekstra op, og I kommer aldrig til at se mig på eksempelvis uni uden make-up.
 • Min superevne må være evnen til at løbe i høje sko. Det er jeg faktisk ret god til.
 • Min søster er det mest bramfri menneske, jeg kender, og hun er – til min omgangskreds’ store forfærdelse – begyndt at smitte ret meget af på mig.
 • Det sker alt for ofte, at jeg må forklare folk, at jeg altså ikke er lesbisk. Jeg er bare korthåret og ja – bramfri.
 • Lige så voldsomt som jeg kan fangirl’e over et univers, lige så dybt kan jeg nærmest glemme det igen i perioder. Indtil jeg kommer i kontakt med universet igen. Så blusser min fangirling op igen for fulde hammer!
 • Jeg har altid koloenorme ambitioner. Jeg er bare vildt dårlig til at realisere dem…

Vær søde at sige, at jeg ikke står helt alene med alle de her ting? Hvad har I selv af sære holdninger og overbevisninger, som skal frem i lyset, når nu vi er ærlige?

You may also like

3 Comments

  1. Jeg forstår virkelig ikke, hvad det er folk hører, som jeg ikke gør. Fair nok at smag er individuelt, men kritikerne er jo vilde med ham! :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.