Just keepin’ it real #6

Dagens i solnedgangs på Odense Havn, stribet velourbluse fra genbrug, hvide Addidas-sneakers fra Tradono, sort glimmernederdel
Billeder knipset af Jeanette Hardis

Duuuudes, det er næsten to år siden, jeg sidst har lavet en af de her lister. Enormt fjollet, taget i betragtning at det er én af de ting, som altid rumsterer et sted i mit baghoved. Og som jeg elsker at lave! Problemet er bare, at jeg altid glemmer at skrive mine små guldkorn ned. Sidst jeg noterede et punkt til listen, var det fordi jeg ikke orkede mere 50 Shades of Grey-omtale, hah!

Læs også: Just keepin’ it real #1 – #5

Så på sådan en højhellig, grå tirsdag, hvor jeg endnu en gang sidder og triller tommelfingre, mens jeg venter på at høre tilbage fra mine kunder, tænkte jeg, at vi alle sammen godt kunne trænge til en omgang god gammeldags brok! I ved jo, hvor god jeg er til den slags.

Dagens i solnedgangs på Odense Havn, stribet velourbluse fra genbrug, hvide Addidas-sneakers fra Tradono, sort glimmernederdel
Dagens i solnedgangs på Odense Havn, stribet velourbluse fra genbrug, hvide Addidas-sneakers fra Tradono, sort glimmernederdel

Keepin’ it real i mit liv

 • Jeg har spændinger i nakken, i rykken, i mine knæ, i mine kæber og i mit tandkød – og dét er bare dem, jeg er bevidst om. Intet under, at jeg har problemer med hovedpiner.
 • Det kan godt være, at jeg ruller kærligt øjne af kvinder, som åbenlyst har lagt makeup Eurovision-style udelukkende for at tage i fitness, men tro ikke at det betyder, at jeg ikke selv til tider har stået med både pudder og øjenbryn før afgang.
 • Jeg har altid troet, at min yndlingsgenre var fantasy, men det er gået op for mig, at langt de fleste af mine favoritbøger nok nærmere hører under realisme! #groundbreaking
 • Mit behov for perlebesatte hårspænder (måske logisk nok, givet min hårlængde), muslingeskaller og andre Instagram-trends kan ligge på et alarmerende lavt sted. Til gengæld er jeg dybt forelsket i de (tilsyneladende) sure tæer-lugtende brudeslør i regnbuefarver, som er overalt!
 • I øvrigt, så skal jeg ikke nyde noget af at KonMari’e mit hjem (eller hvad f*** det nu hedder). Eller se serien på Netflix. End of discussion.
 • Kunne vi dog for himlens skyld ikke godt forbyde handel på den der skrammelbiks Wish?! Verden har ikke brug for mere plastiskfyldt, billigt, børneproduceret, uholdbart skrammel!
 • Efter jeg læste Dolly Aldertons ‘Alt hvad jeg ved om kærlighed’ færdig den anden dag, har jeg fundet hende på Instagram, på Twitter og jeg følger hendes podcast. Jeg er elsker hende! Og i næste uge skal jeg til foredrag om bogen. *indsæt frydefuldt hvin*
 • … hendes podcast har desuden ledt mig til den vidunderlige opdagelse, at David Tennant har startet en podcast! Seriøst, jeg mangler flere timer i døgnet.
 • Jeg tror ikke helt, jeg har fået formidlet, hvor absolut banebrydende det er, men jeg har umiddelbart 100% min egen hårfarve lige nu (grays included) for første gang i noget der minder om 13 år, hvis jeg ikke tager meget fejl. Nyd det, mens det varer, mormor!
 • Den anden dag blev jeg tilbudt et samarbejde med en virksomhed, der havde lavet en app, som var “Tinder for shopping”. Fast fashion på en platform bygget op omkring et datingkoncept, der ikke eksisterede sidst jeg var single? Stærk målgruppeanalyse der, alligevel…

Kom så folkens – jeg ved jo, at I også brænder inde med en irrationel frustration over et eller andet dumt. Eller bare har et eller andet I higer efter at dele? Sharing is caring, my friends!

Dagens i solnedgangs på Odense Havn, stribet velourbluse fra genbrug, hvide Addidas-sneakers fra Tradono, sort glimmernederdel
Dagens i solnedgangs på Odense Havn, stribet velourbluse fra genbrug, hvide Addidas-sneakers fra Tradono, sort glimmernederdel
Dagens i solnedgangs på Odense Havn, stribet velourbluse fra genbrug, hvide Addidas-sneakers fra Tradono, sort glimmernederdel
Dagens i solnedgangs på Odense Havn, stribet velourbluse fra genbrug, hvide Addidas-sneakers fra Tradono, sort glimmernederdel

You may also like

2 Comments

 1. Åh, ja, ja, JA! til afskaffelse af Wish! Jeg bliver faktisk nærmest sur, når folk praler af deres billige skrammel-køb derinde. Det er så unødvendigt og så tids-typisk overforbrug. På et tidspunkt var det på måde blandt amerikanske YouTubere at bestille tøj fra Wish bare for at vise i videoer, hvor grimt det var … Helt ærligt, verden.

  Og hvad bogsmag angår: Jeg bliver ved med at sige, jeg elsker fantasy, men jeg læser forsvindende lidt af det. Skørt. Gad faktisk godt læse mere fantasy.

  1. Halleluja! Jeg føler, at verden manglet mere vrede over Wish, altså…

   Og enig i det med at læse mere fantasy, men det skal være virkelig god fantasy efterhånden. Det slår mig lige, at jeg stadig har mega meget af Neil Gaimans forfatterskab til gode, så måske dét kunne genvække kærligheden? :)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.