Just keepin’ it real #4

Sollys, vinter, dramatisk effekt Sollys, vinter, dramatisk effektJeg ligger stadig syg… I går var det til at klare, for min leder tog sig af min vagt på jobbet, og jeg har ikke undervisning om mandagen, så det var okay. I dag, not so much. Der var både en spændende gæsteforelæsning, ordinær undervisning, vidst nok også noget valg af case, og så har det generelt været en ret så smuk dag. Og jeg er syg.

Fuck it. Jeg tillader mig selv at sumpe et par timer endnu, og så tager jeg mig sammen. Jeg skal på arbejde i morgen, og derudover er der et uanet antal sider, der skal læses til på torsdag. Men indtil da tænkte jeg, at vi lige kunne more os lidt sammen, over en god gammeldags omgang blandet brok og underlig undring. Here goes:

 • Jeg har absolut intet behov for at eje et Daniel Wellington-ur. Føler mig som den eneste i hele verden…
 • 2 x 4 timer i en stopfyldt bus er ikke skide hensigtsmæssigt, når man er +180. (Note to self: sæt dig yderst næste gang!)
 • Jeg betragter mig selv som en sand Guldlok udi toiletpapir. 1 lag er for tyndt, 6 lag er for tykt – 3 lag er helt tilpas!
 • Er veltillavet helt ærligt et rigtigt ord? Læser det tit, og ordbogen kender det, men det lyder bare som vrøvl i mine ører.
 • Man lå godt tage æren for sin kærestes kreationer i køkkenet, når han ikke selv har en blog, ikke?
 • Hvorfor pokker kender folk ikke forskel på betydningen af og så og også? Jeg bliver vanvittig af at se det brugt forkert hele tiden.
 • En del af min daglige skønhedsrutine er lige at tjekke efter, om det er voks der ikke er fordelt ordentligt, eller det bare er endnu et gråt hår. Jeg er 24…
 • Hvornår forstår folk, at collager på Instagram virkelig ikke fungerer? Det gør de virkelig ikke.
 • Hver morgen, når jeg ligger i sengen, og ikke gider stå op, begynder min hjerne instinktivt at synge “I’m never gonna leave this bed“. Det hjælper ikke ligefrem på motivationen…
 • Sygdom er et automatisk synonym med online shopping, ikke?

Arh, det gør altså godt at komme ud med sådan en stak. Har I noget at tilføje? Kom med det, hvad end det er aggressivt, besynderligt eller bare sært. Underhold mig i min snotfyldte lidelse, tak.

Læs også: Just keepin’ it real #1, #2 og #3 lige her.

You may also like

2 Comments

 1. DW og også/og så – I hear ya, I hear ya!! Og havde helt glemt “Never gonna leave this bed”, hvilket jo er et fremragende nummer :D Sætter det fluks på :p

  1. Det kører vitterligt på mentalt repaet utallige gange om ugen. Og det er evigheder siden jeg sidst har hørt det! Det er hårdt at være så lidt morgenmenneske :p

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.