Juni sum up

Nailart_tape
{I juni har jeg leget lidt med negletape…}
BurgerAnarchy_Cava
{… og drukket polterabendscava på Burger Anarchy}

Okay, lad os bare lige få det her ud af verden med det samme. Juni har jo været den mest afsindigt, vanvittige, vilde måned nogensinde! Hold nu op, jeg kan faktisk ikke helt lure, hvordan pokker jeg formår stadig at være opretstående (okay, det er også løgn. I virkeligheden sidder/ligger jeg på min sofa… Men I ved, hvad jeg mener). Til trods for, at jeg i morgen har haft ferie i hele 4 uger, så føler jeg vitterligt slet ikke, at jeg har haft rigtigt fri endnu. Min søde veninde måtte også lige minde mig om i går, at jeg altså også skulle huske at slappe af, for ellers fik jeg jo ikke meget ferie ud af det, før studierne begynder igen. Det måtte jeg jo nok give hende ret i, så jeg har været ude med nej-hatten, og meldt fra til ellers hyggelige ting. Trykket pauseknappen i bund. Og så vil jeg forsøge ikke at lave alt for mange aftaler den næste uges tid.

Men før vi kommer for godt i gang med at snakke fremtid, så lad os da lige vende blikket tilbage mod måneden der gik. For som sagt: sikke en måned. Mind = blown!

Bøgerne: Jeg havde helt ærligt ikke troet, at jeg skulle kunne formå at læse mindre i en ren feriemåned, end jeg nåede mens jeg skrev BA. Men ikke desto mindre, er det sandheden. Den eneste bog, jeg nåede at færdiglæse i juni var The Utterly Uninteresting and Unadventurous Tales of Fred, the Vampire Accountant, som vi læste i læseklubben og diskuterede i går. En besynderlig, og overraskende læseoplevelse.

Shopping: Helt tilbage i begyndelsen af juni forkælede jeg mig selv en smule med lidt billige godter fra et fint lille loppemarked. Det blev blandt andet til den fineste mohair-strik, som jeg sidder og putter i lige nu. Men bortset fra dét, så blev pengene ikke så meget brugt på shopping i juni, som de gik direkte til gaver og til massevis af FESTIVAL!

{Jeg har været på Heartland...
{Jeg har været på Heartland…}
{... og på Tinderbox!}
{… og på Tinderbox!}

De bedste øjeblikke: Hvilket elegant bringer os videre til dette punkt, for hvis der er noget, der står klart i min hukommelse, så må det næsten være festivalerne. Lige fra da jeg gik rundt i de vanvittigt smukke omgivelser på Heartland, til da jeg stod og skrålede med af mine lungers fulde kraft på Dizzy Mizz Lizzys vanvittige kombination af nye og gamle numre. De to festivaler var FYLDTE med øjeblikke, som jeg virkelig vil værdsætte fremover.

Jeg vil huske juni for: Der er især to områder, som har præget juni. Først og fremmest det vilde faktum, at jeg afsluttede min BA i IVK, og kom ind på en super spændende kandidatuddannelse i Kolding. Så vildt, altså! Og dernæst at jeg på forunderlig og spontan vis endte med at feste og arbejde mig igennem hele to vidunderlige, fynske festivaler. Dét, kombineret med de almindelige hverdagsoplevelser gør virkelig, at jeg føler mig helt bombet med skønne, mindeværdige indtryk og oplevelser. Juni 2016 går helt sikkert ned i historien, som én af de vilde!

{Jeg har spist syndigt mange burgere...
{Jeg har spist syndigt mange burgere…

Juli bliver forhåbentligt noget mere rolig, haha! Ihvertfald hvis jeg nogensinde skal gøre mig forhåbninger om at nå igennem min sommerlæseliste. Jeg håber faktisk bare på en masse lune sommerdage fyldt med afslapning og god stemning. Måske et par lyse sommernætter på et par dansegulve? Men først og fremmest tid og plads til, at jeg lige kan falde til ro igen og finde mig selv. Det må være opskriften på en god sommerferie!

{... drukket endnu flere kolde øl...}
{… drukket endnu flere kolde øl…}
{... og holdt mig kørende på velsmagende koffeindrikke}
{… og holdt mig kørende på velsmagende koffeindrikke}

Hvordan har jeres juni været? Fortæl endelig om spændende oplevelser og dræbende eksaminer i kommentarfeltet

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.