Juni sum up

Rød/orange roser, hjemmelavet latte og hindbærhjerte fra BRØD
{I juni har jeg fået det bedste ud af eksamenslæsningen…}
Kings of Leon crowd photo
{… sunget mine lunger af led på Tinderbox Festival…}
Chicks i ramme, Egeskov Slot
{… og nydt hvert et sekund af Heartland Festival}

Nu siger jeg lige noget atypisk her, men er det bare mig, eller var juni rent faktisk for en gangs skyld lang? Jeg ved ikke, om det bare er fordi, jeg endte med at springe opsummeringen for maj over, eller om det skyldes, at jeg virkelig har nået meget i juni, men jeg føler faktisk ikke, at tiden er fløjet af sted for en gangs skyld. Eksotisk og spændende følelse! 

Ikke desto mindre er årets første officielle sommermåned altså gået, og det blev en måned med fuuuuuld fart over feltet herfra. Jeg har virkelig oplevet mange vilde og spændende ting i den forgangne måned – det må være den første juni måned i snart 10 år, hvor det ikke bliver eksaminerne, jeg husker bedst, men altså det sjove i stedet. Let’s have a look.

Bøgerne: Så meget som jeg har haft på programmet den sidste måned, har jeg desværre ikke haft meget tid til læsning for sjov, men en enkelt bog blev det dog til. Vi har nemlig læst Ekstremt højt og utroligt tæt på af Jonathan Safran Foer, som jeg har hørt godt om i årevis! En ret enestående læseoplevelse, som jeg glæder mig til at fortæller jer mere om snart.

Det bedste citat:

Jeg tænkte for første gang i mit liv på, om livet virkelig var al den umage værd, som det kræver af én at leve. Hvad var det helt præcist, der gjorde det umagen værd? Hvad var så forfærdeligt ved at være død for altid og ikke længere kunne føle noget og ikke engang kunne drømme? Hvad var så fedt ved følelser og fantasi?

Shopping: Altså, man kan jo ikke tage på festival uden det perfekte festival outfit, vel? Det sagde min ufejlbarlige logik mig i hvert fald, at jeg ikke kunne, så jeg bestilte en ordentlig røvfuld hjem fra det store internet. I sidste ende er det faktisk de tre accessories (taske, bælte og choker), som jeg er blevet gladest for, men de spiller til gengæld også 100%. Bortset fra de materielle goder, så har jeg også brugt ubehageligt mange penge på festivalmad og andet godt, og selvom jeg nu er rabundus, så fortryder jeg intet!

Sorte ripped jeans, sort blondetop, beige Converse, choker, western bælte, O-town, Tinderbox 2017
{Jeg har rocket min uniform…}
Økologisk fried chicken burger fra Captain Cock
{… og spist mig mæt i alverdens former for vidunderlige festivalmad}

Månedens musik: Har sjovt nok været vildt meget præget af de to festivaller, jeg har været på. Alex Vargas har (som sædvanligt) været i høj rotation, men også The Killers og Kings of Leon er blevet blæst ud af højtalerne herhjemme. Og så har jeg af en eller anden grund hørt Friend Like Me fra Aladdin utroligt meget, haha.

De bedste øjeblikke: Jeg har seriøst rigeligt at tage af. Der er de små, som de spontane sludreaftener med veninder eller seriemarathoner med Bageren. Så er der de lidt større, som min start på AMAZE og alle de oplevelser jeg allerede har fået der. Men størst af alt bliver nok de mange fællessange i Tusindårsskoven til årets Tinderbox. Der er altså bare noget helt specielt over at stå midt i et menneskehav og skråle med på en sang, man har kunnet udenad siden de spæde teenage-år. Det er ren kærlighed!

Jeg vil huske juni for at have været, hektisk, vanvittig, spændende, intens og fuldstændig fantastisk! Det blev måneden, hvor jeg nåede halvvejs i min kandidat, måneden hvor jeg for alvor fik lov til at lege med det, jeg brænder for, måneden hvor jeg væltede mig i oplevelser, og måneden hvor jeg beviste, at jeg edderrøvme sagtens kan, når jeg siger jeg kan! #GRLPWR

Juli bliver en vidunderlig blanding af rutine og ferie. Jeg er i dag startet op på “fuld tid” på AMAZE, så til og med november vil jeg være at finde i København fire dage om ugen. Men om bare ni dage pakker jeg altså lige sydfrugterne og rejser tilbage til fantastiske Budapest med tre vidunderlige mennesker! Jeg har allerede en lille smule åndenød over alle de ting, jeg skal i den kommende måned, men det bliver ganske simpelthen fantastisk.

Kulørte lamper i mørket
{Jeg har nydt de lyse sommernætter, og alt hvad de har haft at byde på af skønhed!}

Hvordan var jeres juni? Holder I ferie derude, eller har I også fuld fart på programmet?

You may also like

2 Comments

 1. Elsker dine billeder – din juni måned ser så festlig og farverig ud :)

  Jeg snupper lige et par ugers arbejde mere, inden det er min tur til at holde ferie. Regner dog med, at tempoet falder en del de næste par uger, da rigtig mange (andre) smutter på ferie.

  God tur til Budapest! Det er en by, jeg virkelig burde besøge på et tidspunkt. Har kun hørt godt om den :)

  1. Tusinde tak skal du have!
   Ja, du må endelig besøge Budapest, det er en vidunderlig by.

   God ferie, når du når dertil! :)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.