Juli sum up

Så er jeg klar med mit sum up af juli måned. Det gav ikke så meget mening for mig at lave en i sidste måned, da jeg væltede rundt og lavede det ene og det andet. Ferie er skønt, men det er sgu svært at holde sig til nogen som helst form for struktur haha.

Juli blev en helt utrolig måned, som for mig nærmest er forsvundet i et blink med øjet. Jeg har nået så meget og haft det så skønt. Det eneste, der manglede for at gøre måneden perfekt, var noget reelt sommervejr, men vi kan vel ikke få det hele.

De bedste billeder

Bøgerne: I juli nåede jeg igennem fire små, fine bøger. Jeg fik endelig læst To Kill a Mockingbird lige i tide til udgivelsen af den længe ventede efterfølger. Derefter kastede jeg mig over den noget specielle Look Who’s Back, som viste sig at være noget helt andet, end jeg var blevet lovet. For at opveje for min skuffelse tog jeg fat i The Perks of Being a Wallflower, som er en gammel kending, der bare bliver bedre, for hver gang den genlæses. Og til sidst fik jeg min Neil Gaiman-debut med The Ocean at the End of the Lane, som var helt fantastisk. Anmeldelsen er lige på trapperne!

Det bedste citat: “And in that moment, I swear we were infinite.” The Perks of Being a Wallflower

Shopping: Alle mine sparepenge gik til henholdsvis starten og slutningen af måneden denne gang. Først gik det løs på Roskilde, hvor der bestemt ikke blev sparet. Hovedsageligt gik pengene til mad og drikke, men jeg fik da også en skøn ny hat og et par solbriller med hjem. Den helt store shopping løb dog af stablen i London, som I jo allerede har set.

Det bedste øjeblikke: Ét helt bestemt øjeblik står strålende klart i min hukommelse, og kommer forhåbentligt til at følge mig resten af livet. Koncerten med Mew på Roskilde Festival var noget helt særligt, mage til skønhed skal man lede længe efter! Det bedste af det hele var dog live-debuten på det næsten 11 minutter lange nummer Rows, som de spillede til perfektion, mens solen langsomt begyndte at stå op over Orange Scene. Det var en helt enestående oplevelse, som jeg er evigt taknemmelig for at have fået!

Jeg vil huske måneden for at have været den måned, hvor jeg endelig fik besøgt London for første gang. Nogle ting udsætter man bare alt for længe, så jeg er glad for, at vi endelig fik set byen, som har fyldt så meget i min verden. En skøn tur, som jeg er lykkelig over at have delt med min skønne kæreste.

August måned bliver en blandet måned. På den ene side skal jeg nå at klemme så meget afslapning og læsning ind som muligt, inden hverdagen igen tager fat. På den anden side føler jeg også bare, at jeg har 117 ting, jeg skal denne måned, så det kommer til at kræve lidt at få puslespillet til at gå op. Heldigvis er det alt sammen rare ting, så mon ikke nok det når sig?

You may also like

5 Comments

    1. Det var det nemlig lige præcis, og kan måneder så overhovedet blive bedre? (:

    1. Ja, det var så skønt. Jeg drikker ikke engang rigtigt kaffe, men kunne simpelthen ikke modstå det! :b

  1. Pingback: Juli sum up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.