Julen på trapperne

Konfekt og juledug Konfekt og juledugOkay, jeg kan vidst lige så godt krybe til korset. Den der udfordring for december, ikke? Jeg er nok dumpet ret voldsomt. Noget med nogle opgaver der ikke lod sig løse, og nogle bekendtskaber der fik sagt de helt forkerte ting, og mere i den dur. Men! Nu er den ved at være der. Så småt.

Den der overdøvende, manglende julestemning er også grunden til, at stilheden har larmet en hel del herinde de sidste par dage. Men da vi onsdag formiddag endelig fik færdiggjort de sidste detaljer før eksamenen begyndte humøret med det samme at lette. Og da min kæreste og jeg senere samme aften kunne udveksle julegaver (akkompagneret af varm kakao med det hele!), så begyndte det hele lige pludselig at minde lidt mere om jul.

Parfume, Flowerbomb by Viktor&Rolf
{Takket være min søde kæreste skal jeg dufte af blomster hele vejen gennem 2017!}

I går brugte min storesøster og jeg så halvdelen af dagen på den store konfektproduktion – bedre sent end aldrig, yes? Planen var egentligt, at vi skulle have pyntet juletræ sammen i dag, som traditionen foreskriver, men den søde julestress kom en lille smule i vejen, så jeg gjorde det selv. Mens Neil Gaiman fortalte julespøgelseshistorie i baggrunden. Og duften af and spredte sig i hele hytten. Og mens juletræet hjemme i Paladset stråler med sine traditionelle flag og røde toner, så er årets familietræ blevet holdt i sølv og lilla. Yes!

Og nu er røven smækket i sofaen. Jeg dulmer andetrangen med massere af konfekt, og liiiiige om lidt skal vi endelig se Love Actually.

Konfekt og juledug

Hav en skøn Lillejuleaften, derude <3

You may also like

4 Comments

  1. Hvor hyggeligt! Jeg har lige set julen ind med Doctor Who’s A Christmas Carol, så nu er julestemningen i hus :)

   Glædelig jul

 1. Hvor er det nogle fine konfekt-stykker, du har fået kreeret! Jeg selv formåede kun de klassiske marcipan/nougat-brød med overtrukket chokolade. Måske du kan dele nogle opskrifter?
  x Caroline

  1. Tak skal du have, søde Caroline. Det meste af æren tilgår nok min kreative søster, men jeg vil da enormt gerne dele opskriften på noget af det konfekt vi fik lavet, hvis det stadig har interesse nu hvor julen er forbi? Lækkert smagte det i hvert fald! ;)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.