Julegavesnak

Glædelig bagjul, derude!

Har I haft en god jul? Min har været så offline som muligt. Højst et par tjek til Instaen her og der, men ellers har det været meget sparet! Der er jo slet ikke tid til alt det pjat, når der er familiehygge, gaver, fester, middage og meget mere på kalenderen hver dag! Så i dag har jeg forsøgt at indhente mit virtuelle liv. Ret hyggeligt med forsinkede julehilsner, men hvor gør det altså ondt i mit sprogelskende hjerte, når ellers yndlingsbloggere som kalder det 1. juledag. Det hedder det altså ikke gutter. Det giver ingen mening. Det hedder Juledag. Google it. Bum!

Jeg tænkte, at jeg ville vise et par af mine gaver frem. Jeg har nemlig fået overordentligt mange fine ting i år, som virkelig gør mig glad. Og de ting der ikke sad lige i skabet har jeg fået udnyttet noget så groft i udsalget!
 photo e497469c-5532-45f3-b166-d122d7d43884_zps30j6z7xt.jpg

Min søster gav mig to sæt øreringe, som hun havde fundet på julemarkedet på Valdermars Slot. Normalt er min søster ikke så begejstret for mine nørdede sider, men da hun så de her ørestikker med Cheshire-katten fra Tim Burtons Alice in Wonderland, kunne hun alligevel ikke lade være med at støtte op om mine skøre idéer. Det andet par er noget så yndige i sølv/kobber og passer perfekt til mine nytårssko, haha! Armbåndet har min mor lavet til mig.

 photo 9976c848-3175-42dd-80a4-fb3f0162d79b_zpshhxuiz1a.jpg
Egentlig havde jeg fået en skål fra Holmegaard, men min kæreste nedlagde veto imod den, så da jeg så det her barsæt på tilbud, kunne jeg ikke lade være. Det er én af de der ting, man på ingen måde har brug for, men alligevel ikke rigtigt kan leve uden, og nu har jeg det endelig. Så mangler vi bare en lækker lille hjemmebar og en cocktail hour ;)

Derudover fik jeg skønne sager som clock radio, taske, stavblender, håndklæder, vinglas, kagespade, viskestykker, biograftur og bøger. Desværre fik jeg The Girl on the Train to gange, så den ene blev byttet til Patrick Ness’s A Monster Calls. Den dårlige nyhed er, at der er tre ugers leveringstid! Den gode er, at den kostede 30 kroner mindre, end den jeg allerede havde fået, hvilket betød, at jeg i kombination med to værdibeviser havde råd til en ny læbestift fra yndlings The Body Shop. Win!
 photo cbde24c7-c0a3-4394-b9df-c898a65692cf_zpspxdntpfx.jpg

Fik I nogle julegaver i år, som bare lige gjorde jer lidt ekstra lykkelige?

You may also like

6 Comments

  1. Haha jeg sad lige og tænkte: “Ej et fint shakersæt! Måske burde jeg fornye de to shakere jeg har med et sådan”, og så så, at du havde linket til bloggen <3 Håber, at du kan bruge nogle af opskrifterne til at få afprøvet din shaker ;)

    1. Armen, det er jo nærmest meant to be! Det er fra Inspiration og koster 150 kroner. Det er et fund ;)

    1. Det er min yndlingshistorie! Så snart jeg har pengene skal jeg have Cheshire tatoveret, og jeg glæder mig! :)

    1. Haha, du ved jo teknisk set ikke, om jeg kommer til at se godt ud :b
      Men ja, jeg er faktisk også ret lykkelig over, at det lykkedes :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.