#Juleferie

Fakkel i Munke Mose, Odense

Fakkel i Munke Mose, Odense
{Jeg elsker de mange fakler, som tændes hver eftermiddag, hver jul i hver en odenseansk park}

Fuck yeah! Pardon my french, men jeg troede aldrig den her dag skulle komme. De sidste par uger har været så absurd hårde at komme igennem med arbejdspres og sygdom, men ikke desto mindre havde vi i dag sidste undervisningsdag, og vi kan dermed gå på juleferie.

Jovist, jeg skal af sted 2-3 gange igen i næste uge for at afslutte nogle projekter, og eksaminerne begynder da også så smut at snige sig ind på os, men undervisningen er forbi, og jeg behøver derfor ikke bekymre mig om at lære mere nyt på denne side af nytår. Can I get a halleluja?

Hvad skal du så bruge juleferien på, spørger I måske? Jo, jeg skal gå all in på månedens juleudfordring. Jeg skal høre julemusik og spise pebernødder. Jeg skal genlæse A Christmas Carol, og se verdens bedste christmas special af samme navn (komplet med tidsrejser, flyvende hajer og en ondskabsfuld Michael Gambon – hvad mere kan man ønske sig til jul?). Jeg skal pakke gaver fint ind og falde i staver over vores juletræ. Jeg skal nok også lige tage et enkelt online kodningskursus eller to og lægge en eksamensplan, men jeg skal gøre det på mine egne betingelser, og med julemusik i baggrunden!

Hurra for jul, og hurra for ferie! One semester down – only three more to go…

 

Hvad har I af spændende planer for julen derude? Har I overhovedet juleferie endnu, eller får I kun lige fri i juledagene? Fortæl, fortæl

You may also like

7 Comments

  1. Stensikkert! Man kan næsten ikke få den historie i for mange udgaver :D

   Knus

   1. Haha, og hyggetund :D
    Men jo, chancerne er i hvert fald øget gevaldigt nu. På høje tid, vil jeg sige ;)

    Knus

 1. Hvor dejligt for dig!
  Jeg har først ferie den 21 eller 22, men sådan er en modulbaseret uddannelse åbenbart opbygget. Eksamensforberedelse er der skisme ikke meget af. Men så er det godt, at jeg har taget mig fuldstændig fri mellem jul og nytår.
  Jeg glæder mig til, at gå ind i det nye år med dig, og høre meget mere om alle dine eventyr.
  <3

  1. Årh, det lyder altså også skønt med helt fri. Jeg har ikke helt overblik endnu, men skal nok kigge lidt på eksamen i den uge, da min første eksamen allerede starter den 2.! :O
   Glæder mig også stort til nytår med dig ❤

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.