Hvis man skal gøre noget…

… så skal man gøre det ordentligt! Sådan plejer de kloge altid at sige. Det har taget mig et par år at nå frem til den pointe, men nu har jeg endelig fattet det. Ingen gider halvhjertet arbejde, når der er så meget godt derude.Derfor går jeg nu all-in.

Tillad mig at præsentere: Moonlit Madess. Mit nye online hjem helliget til at gøre tingene ordentligt. Alt det gamle skrammel er væk, og jeg er nu klar til at starte helt forfra.
Gode erfaringer, dårlige erfaringer, inspiration og skræmmebilleder. Alt er blevet vendt og drejet og er blevet til grundlaget for Moonlit Madness. En blog med mere fokus og højere kvalitet end nogensinde før.

I kommer til at kunne læse om livet som studerende i Odense med massevis af personlighed og gode tekster. Alt er naturligvis subjektivt, men jeg vil i hvert fald gøre mit bedste.
Indhold med pointer kommer til at erstatte den endelæse sludder for en sladder, og så kommer der massevis af alt det, jeg holder aller mest af. Gode stunder, pæne ting, dejlig musik og alle de bøger jeg overhovedet kan nå at sluge.

 photo 2be8d4bc-025d-4a2d-978f-e2536eee8e5e_zpsgchyln32.jpg

Jeg håber meget, at I vil hygge jer sammen med mig her på siden. Ris og ros modtages med kyshånd for alt lige fra indhold til design. De kloge plejer også at sige, at Rom ikke blev bygget på én dag, og det samme gælder for Moonlit Madness.


Hvis nogen nu læser med og tænker ‘”Moonlit Madness”? Det var dog et underligt navn!’, så har jeg forsøgt at forklare mine tanker lige her

You may also like

6 Comments

  1. Stort tillykke med det, det ser virkelig godt ud. Og jeg giver dig helt ret, man kan ligeså godt gøre sit allerbedste med de erfaringer man nu har fået tidligere. :)

    1. Mange tak skal du have, jeg er også glad for det selv. Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang (:

  2. Hvor sjovt! Men ja – det er et sjovt navn :D
    Kan dog allerede huske det i hovedet – så det virker!

  3. Fin side, det må man sige. Held og lykke med bloggen, nu når du går all-in :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.