Hverdagsstiletter

Okay, så jeg tror efterhånden vi alle sammen har konstateret, at hverdagen er i gang igen. På godt og ondt, vil jeg tro, for de fleste. Og så er det vel netop nu, at vi bør huske at kigge de der nytårsforsætter efter i sømmene. Er de helt fortabte allerede, eller kører vi stærkt på?

Et af mine nytårsforsæt var igen i år at sørge for mere glam i hverdagen. Og det synes jeg faktisk går sådan ret godt – jeg husker i hvert fald efter bedste evne at nyde det hele, og have massevis af spændende planer i hverdagene. Men én af de ting, jeg virkelig godt kunne tænke mig, er at glam’e den lidt med nogle hverdagsstiletter også. Jeg har et enkelt par, som er ret godt egnede til det, men jeg synes nu altså godt, at jeg kunne bruge et par stykker flere. Derfor har jeg trawlet lidt af nettet igennem, og fundet seks gode bud på mere eller mindre hverdagsvenlig stiletter.

Hverdagsstiletter
1 SORT NAVY // 2 NOUGAT SORT RØD // 3 GRÅ SORT NAVY // 4 NUDE SORT HVID ORANGE // 5 BLÅ ROSA // 6 BLÅ SORT

Alle de her stiletter har relativt lave hæle, hvilket virkelig er en prioritet for mig, hvis de skal bruges til hverdag. Det duer simpelthen ikke med de høje sådan en hel dag (i hvert fald ikke for mig), så de er alt i mellem 6,5 og 10 centimeter, og alle modeller findes i forskellige farver.

Og ja, jeg vil have dem alle sammen…
Jeg synes faktisk især de helt lave nr. 6 er vildt søde, og min erfaring med Zara-stiletter siger mig, at de med garanti er hamrende gode at gå i. Kunne også godt drømme om nr. 1, som er perfekt klassiske, eller nr. 3 som har den perfekte hverdagshæl! Jeg knuselsker nr. 4, men som feltets højeste er de nok også de mindst hverdagsegnede, haha.

Så mangler vi faktisk bare noget stiletegnet vejr. Gerne med det samme, tak?

You may also like

4 Comments

  1. Tip: Tamaris laver (efter min mening) de bedste stiletter nogensinde! Hælen har en fin højde og der er plateau i forfoden på langt de fleste af deres sko = ikke så meget pres på hverken tæer eller svangen der bliver træt/øm.

    Tip 2: jeg har et par stiletter til at stå på arbejdet (kontormus), og klæder mig på til, at jeg den og den dag skal have dem på. Uanset vejret kan jeg så altid have stiletter på, også selvom det regner :-) (mest fordi, at jeg kom til skade med foden til kampsport, og derfor ikke kan køre bil i stiletter længere)

    1. Arh, det er sgu også smart! Som studerende funker det nok ikke så godt, men til fremtidige jobs er det da et genialt tip :D
      Har aldrig prøvet sko fra Tamaris, men de ser virkelig også behagelige ud, så det vil jeg da prøve :)

    1. Ja, det var nok lidt derfor de fik lov at komme med alligevel. Tror de ville pynte vanvittigt fint på min skohylde. Og min fod 😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.