Hverdagspip

Godmorgen, live fra 07:51’eren mod København!

Solnedgang gennem lyng, vindmøllesilhuetEr I godt klar over, hvor smukt lille DK tager sig ud sådan en solskinsmorgen med høstmodner marker alle vegne, når man suser igennem? Det er altså noget så kønt. Den daglige togtur er på nuværende tidspunkt blevet så fast en del af min hverdag, at jeg er begyndt at genkende de faste pendlere. Oleg – en computerkoderdude – hilste rent faktisk på mig på perronen her til morgen. Ikke at Oleg og jeg nogensinde har talt sammen. Jeg spottede hans navn på hans computer en dag vi sad ved siden af hinanden i 16:54’eren mod Odense, haha!

Nå, men de af jer, der følger med på Instagram eller måske noget så eksotisk som Twitter (jeg elsker det medie!) vil vide, at jeg har været hårdt ramt af tandpine på nu 7. døgn. Det er en visdomstand, der giver sig, og selvom den har gjort det ofte før, så er det sgu noget andet denne gang. I går måtte jeg simpelthen kapitulere og tage til tandlægen.

Jeg ringede nok til det første 10 forskellige tandlæger, før jeg endelig fandt nogen, der kunne give mig en akuttid. De kunne tilgengæld tage mig allerede en time senere, så af sted med mig, en kæmpe nål med antibiotika direkte i yderst ømt tandkød og så hjem på penicillinkur. Jeg er ikke stolt af at sige, at jeg simpelthen hylede hos min helt nye tandlæge, fordi det gjorde så ondt…

Her til morgen gik der en hel time, fra jeg stod op og tog dagens første smertestillende, til den endelig virkede, og jeg kunne spise min morgenmad i fred. Kunne vi måske lige aftale, at den der hævelse lagde sig snart? Jeg savner fast føde! (Omend den her wonton suppe fra Mother’s Streetfood i går var overordentligt god!)

Farverige vimpler mellem træerneLysende lamper i træerneMen ellers går det jo egentligt ret godt. Jeg passer min praktik, roder rundt i hverdagen som altid og har sjældent et kedeligt øjeblik. I tirsdags var jeg til morgenfest (af den slags med ingefærshots, virgin kaffecocktails og 80’er musik en masse) sammen med Liv, før jeg hoppede på min trofaste 07:51’er, og i går overraskede min kæreste mig med en spritny cykel. I dag holder jeg forsinket lyserød onsdag, og så har jeg tænkt mig at kramme hende her på gensyn, før hun smutter et halvt år til London.

Jow jow, livet er skam ganske udmærket, dræbende visdomstænder aside

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.