Hov, hvor blev du af?

Forårsblomster i DublinTjo, jeg tænkte da bare, at det var en intet mindre end genial idé at poste et angstfyldt indlæg og så forsvinde fuldstændigt i en måned, haha. Ej, som de af jer, der følger med på Instagram nok har set, så har jeg bare haft mere end rigeligt at se til den seneste måneds tid. Her er jeg noget mere flittig til at få opdateret løbende, så det er altid et meget godt sted at starte eftersøgningen, når jeg med jævne mellemrum går under blogosfæren.

Det meste af tiden går selvfølgelig med specialet for tiden. Det er lige dele hæsblæsende lærerigt, super angstprovokerende og enormt hyggeligt. Især i den forgangne uge, hvor det reelt set har været decideret sundhedsskadeligt at gå uden for en dør uden minimum fire lag tøj på, har det altså passet mig ganske fortrinligt at kunne sidde herhjemme og arbejde i jogginbukser og tykke trøjer. Jeg har en fornemmelse af, at jeg nok er super mega langt bagud i forhold til, hvad jeg burde have nået her 1/4 igennem processen, men det nytter ikke noget at stresse over. Det skal nok nå sig alt sammen – ikke?

Derudover har jeg også været et lille smut i Dublin (skal nok forsøge at flikke en lille bitte guide sammen), hvor billederne her er fra, og så har jeg i øvrigt også fået et nyt job. Jeg er blevet frivillig Social Media-assistent for Fynske Influencers, hvor jeg i lørdags for første gang var med til at afvikle et event, og jeg er ret forelsket. Jeg elsker at være med til at udvikle konceptet og drive det videre frem, og så er det jo den slags, jeg drømmer om at beskæftige mig med på den anden side af specialet. I og for sig også under, for det er delvist dét jeg skriver om, men det er en anden side af sagen.

Så ja, konklusionen er, at jeg stadig er i live. Jeg har det endda ret godt. Jeg skal bare liiige have styr på mit liv.

Dagens i vinterjakke, tykke uldsokker, sorte jeans og second hand halstørklæde

P.S. jeg havde nær glemte at fortælle jer – vi har fået ny lejlighed og flytter om 10 dage! Stille og roligt.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.