Hjemvendt fra Heartland Festival

Kunstinstallation, Irene Kleisdorff Hougaard, Egeskov Slot
Festivalpavillon med vimpler i solnedgang
Wellness vildmarksbade udendørs
For andet år i træk (ud af to mulige, vel at mærke) har jeg været med på Heartland Festival på Egeskov Slot som en del af festivalens SoMe-team, og jeg er måske endnu mere forelsket i år, end jeg var sidste år. Jeg har stadig kun bevandret mig på en håndfuld forskellige danske festivaller, men for pokker altså, jeg kan ikke forestille mig, at nogen af dem kan måle sig med Heartland.

Læs også: På verdens første Heartland Festival

Hvis I følger med inde på Instagram, vil I allerede vide, at der er så mange ting at forelske sig i på Heartland, at det halve kunne være nok. Jeg har praktisk taget spammet mine følgere sønder og sammen, og jeg er ikke engang ked af det. For en æstetikelskende social media-nørd som mig er festivalen tæt på Utopia, og jeg deler glædeligt min begejstring med alle, som lægger øjne og ører til.

Sommerlys, publikum, stemning
Kulørte lamper i mørket
Min eneste anke ved årets festival var, at jeg desværre blev nødt til at arbejde en del mere end planlagt på grund af en sygemelding, men selv det kan jeg ikke engang ærge mig over, for jeg fik lov til at arbejde med det, jeg elsker! Det betød dog, at jeg ikke nåede at høre nær alle de Talks, jeg gerne ville, men man kan ikke få det hele – ikke engang på Heartland.

Hvad jeg i stedet fik var en vidunderlig weekend med tre af mine bedste piger, en hel masse kanon mad og nogle eminenter koncerter for åben himmel. Musikken peakede naturligvis for mig allerede fredag med Alex Vargas, men også VETO, London Grammar og Oh Wonder imponerede stort.

Så altså, hvis I ikke lige har fanget pointen endnu, så gør jer selv den tjeneste, og tag af sted næste år! Der er et speciale, der virkelig skal spænde ben for mig for at holde mig væk fra den smukke slotspark næste år. Og indtil da så har jeg heldigvis en Tinderbox-festival at trøste mig med om et par uger ;)

Hotduck fra Økosvineriet
Chicks i ramme, Egeskov Slot

You may also like

4 Comments

    1. Det håber jeg! Det var i hvert fald skide hyggeligt at have dig med sidste år 💋

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.