Hip hurra, det’ min fødselsdag!

FødselsdagshyggeOkay, kunne de der skide amerikanere ikke havde valgt en anden dag at afholde deres lortevalg og komplet smadre den frie verden? Som én i mit twitter-feed så korrekt proklamerede, så skrives dags dato i mange lande 9/11. Ring any bells? #fuck

Men screw that shit. I dag er det min fødselsdag! Og dét endda den 24. af slagsen. 24 somre ældre, og ikke en skid klogere, ville nogen nok påstå. Jeg vil gøre alt, hvad jeg overhovedet kan for at hygge mig ud af Trump-depressionen, og i stedet forsøge at nyde min dag så meget som muligt. Det tog lige min kæreste +/- 7 minutter at komme i tanke om, at der var noget han havde glemt, men så snart han huskede det, hev han gaverne frem. En rigtig hyggepakke med et spil og en bog, som jeg begge glæder mig til at tilbringe mange dejlige timer med!

Vi har begge to en halvhård dag foran os, men når fyraften gør sin entré skal vi ud at spise. Vi har ikke bestilt bord endnu, men jeg hælder ret meget til dem her. På søndag kommer familien til middag (note til selv: husk at købe and!), og i næste weekend skal jeg fejre med mine søde veninder. Det der fødselsdagshalløj er slet ikke nogen dårlig ting :)

You may also like

4 Comments

    1. Det har jeg i hvert fald. Stille og rolig, og med et kæmpe sushi punktum :D

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.