Hip hip hurra – og kaffe til!

Jaaa, jeg har fødselsdag i dag! Faktisk har det været en unormalt normal dag komplet med spændingshovedpine en masse og en lang lur på sofaen. Heldigvis har hovedet det okay nu, og jeg får snart besøg af min kære søster, som kommer forbi med en lille gave. Det bliver småt men godt på fødselsdagssiden i dag, men kun fordi der bliver fuld knald på resten af ugen!

Men nu er det jo ikke kun mig der skal fejre i dag, men også én af jer. Der var jo den der lille kaffe-konkurrence fra Kafferisteriet, og jeg har nu (med hjælp fra random.org) trukket den heldige vinder, som er kommentar nummer…wpid-2015-11-09-19.09.42.jpg.jpeg

Som kom fra Thea, der gerne ville tage sin lillesøster med på Kafferisteriet. Stort tillykke! :)


Og så vil jeg altså gerne lige indskyde, at solen altså skinnede i morges. Forstår simpelthen ikke hvor alt det regn og storm kommer fra, haha!

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.