Her går det godt

Smoothiebowl, Celle7, Kaffe

… sådan da. Det vil sige, lige nu ligger jeg i min seng, og forsøger desperat at overbevise mig selv om, at jeg ikke er syg. Og hvis jeg er syg, så skal jeg i hvert fald skynde mig at være det, så jeg kan komme videre i systemet. I ain’t got time for that shit.

Men hvordan går det ellers, tænker I måske? Jo, jeg har for første gang i evigheder haft en helt ærlig mandag-fredag-uge. I ved, den slags hvor man står op og har voksne gøremål hver eneste dag, og udretter ting med sit liv indtil man kommer træt hjem og langsomt begynder at glæde sig til weekenden. Sådan en rigtig voksen uge. Med tre oplæringsvagter på mit nye job, hvor jeg så småt begynder at forstå logikken i facebook-moderation. Og den første uge på studiet, med alt hvad den indebærer af omfattende læsning og introducerende oplæg.

Jeg føler virkelig, at det nok skal blive super mega godt, alt det jeg har gang i lige nu, men da jeg i går eftermiddags kunne plante måsen i sofaen med en iskaffe i hånden efter 10 timer på farten, så kunne jeg altså også nok mærke, at det kommer til at kræve noget tilvænning det her nye voksenliv. Der skal lægges noget struktur over hverdagen, hvis det hele skal kunne gå op i en højere enhed, men jeg glæder mig nu alligevel også. Selvom det er hårdt, så er det altså bare nogle super spændende ting jeg har gang i.

Og apropos spændende, så fik jeg lige endnu en nyhed i går. Jeg skal nemlig et smut til Barcelona til november, hvor jeg skal sidde hårmodel til en større international konkurrence. Bum! Det har jeg ret meget optur over, hvis jeg sådan skal være helt ærlig. Desværre betyder det ingen klipninger og farvninger til mig de næste par måneder, så hvis I har nogle gode tips til, hvordan man bedst styler sådan en halvlang korthårsfrisure, så siger I bare til. I need it!

Men ja. Her går det nu altså meget godt. Hvis lige man ser bort fra den der sygdom…

You may also like

9 Comments

 1. Ja, det lyder egentlig som om det går lige præcis som det skal gå.
  Det er dejligt for dig! Du må huske at nyde det lidt :D
  For mest af alt må man jo holde af hverdagen.

  1. Det er ret lækkert (bortset fra den der ikke-sygdom), så jeg forsøger virkelig at nyde det mest muligt. Det er ikke altid, at livet får lov at være så spændende på den gode måde :D

   Knus

  1. Og overordentligt lækkert, kan jeg hilse at sige! I får en opskrift senere på ugen :D

   Knus

  1. Haha, jeg har stort set ikke lettet mig fra sofaen hele weekenden. Det er faktisk lige til at blive lettere vanvittig over.. Men nu er det mandag, og jeg er klar til at ignorere den sygdom maks! ;)

   Knus

  1. Jeg glæder mig virkelig også meget til det, det bliver så spændende! :D

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.