Grå sommerkjoler

Jeg elsker sommeren. Jeg bruger sådan cirka hele året på at gå at glæde mig til de der sparsomme måneder, hvor jeg kan pakke alle mine sager sammen og campere lykkeligt i Mosen uden at gøre dagens gode gerning. Formål: ren afslapning og solslikning ad libitum. Uh, det er altså ren lykke!

Nu kommer jeg nok aldrig til at blive hende, der hopper ud i de helt spraglede og farverige outfits, men om sommeren kan der da godt komme en lille smule mere farve på. Det skal dog stadig være “rent” at se på, så basen skal være simpel. Så kan man bedre tillade sig at gå amok med accessories, når man er en smule farveforskrækket som mig. Derfor går jeg lige for tiden og drømmer om lette sommerkjoler i grå toner. Den perfekte basefarve!

grå sommerkjoler
1 // 2 // 3

Jeg har fundet tre skønne kjoler, som alle koster under 300 kroner. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at tilbringe en masse sommertimer i bare én af disse kjoler. Især nummer to har jeg virkelig kigget på længe, og jeg tror seriøst jeg bliver nødt til at eje den. Den har både former og lækker løshed – og så har den en lækker dyb udskæring på ryggen. Altid et hit. Den tror jeg helt bestemt, jeg bliver nødt til at kigge efter i den lokale Only.

Og for så at få de der lækre farver ind tror jeg, at jeg ville style den med farverige stilletter a la disse eller disse eller måske disse. Og så selvfølgelig fuld knald på læberne. Det tror jeg kunne være et helt perfekt sommeroutfit. Så mangler jeg bare pengene, sommeren og måske anledningen hehe.

You may also like

6 Comments

  1. Dig farveforskrækket? Den var sgu ny ;)
    Det er nogle rigtig lækre kjoler, ulempen ved grå om sommeren er bare, at sved bliver så nemt at se. Elsker selv grå, det er dog bare så træls, at grå kan være sådan en ulempe.

    1. Det er rigtigt, det havde faktisk slet ikke tænkt over. Men så er det jo godt kjolerne er både løse og åbne. Masser af ventilation ;)

  2. Pingback: Lørdagsshopping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.