Going to London

 photo e74d2cc0-9c0d-4ab1-9086-aa264e356cb2_zpso3hs03wu.jpg
 photo 7874b1c8-1d5d-4c63-9d63-5a229225e854_zpslfeoih5c.jpg
Jeg har været ude og købe en ny kuffert her efter Roskilde. Jeg vidste godt, at den jeg havde med ikke ville overleve turen i bedste stand, men havde dog ikke lige forudset at det ville være eksploderende øl på vejen der over, som blev dødsårsagen. Ikke desto mindre stod den ikke til at redde og jagten på en ny gik ind. Timingen var dog lidt kritisk.

Om præcis to uger sidder jeg nemlig sammen med min kæreste i et fly på vej til London, og hold nu op, hvor jeg glæder mig. Vi bestilte turen for flere måneder siden, da jeg stadig arbejdede i IKEA, så alt, hvad vi kunne klemme ind i programmet, blev fire dage. Det er nok også det bedste for økonomien, at turen ikke bliver længere, men samtidig betyder det også, at planlægningen skal være ekstra skarp, så vi kan nå mest muligt, på den korte tid vi har.

Vi har allerede nogle få ting fastlagt. Vi har booket billetter til musicalen Les Miserables om onsdagen på Queens Theatre, og så vil vi gerne nå at se diverse attraktioner (måske en lille TARDIS?). Derudover er det for mig et absolut must, at vi når at besøge Foyles flagshipstore på Charing Cross Road, som er en kæmpemæssig boghandel. Ja tak!

Men hvad skal vi ellers nå? Hvor skal vi spise, hvad skal vi se, hvor skal vi shoppe? Alle tips modtages med kyshånd – både dem I har fået fra andre, men især også dem som I selv har testet af med begejstring.


– og for så lige at vende tilbage til den der kuffert, så fandt jeg den til bare 399 kroner i NEYE. Den er på 49 liter, hvilket hidtil har været den perfekte størrelse for mig. Den kan tages med ombord som håndbagage hos de fleste flyselskaber, og så kan I finde den i blå og sort lige her. Så håber jeg bare, at den har plads til alle de bøger jeg regner med at slæbe med hjem!
 photo f5daa884-a9ed-4aec-b585-fff657bc6ba1_zpstkbxxtiz.jpg

You may also like

8 Comments

  1. Ja, jeg glæder mig også meget. Vi var længe i tvivl om hvad vi skulle vælge, og det er også ret pebret, men tror vi har fundet en god løsning. Krydser i hvert fald fingre! (:

  1. Lige præcis. Min kæreste mente jeg skulle finde en pink, men det er ikke lige mig. Rød må være en god mellemting :b

 1. Du har højst sandsynligt selv tænkt på alle de klassiske seværdigheder, så dem behøver jeg ikke at nævne, på nær at London Eye er fedest lige omkring tusmørke så I kan se det hele i dagslys på vej op og i mørke på vej ned ;)
  Shopping: Waterstones (bøger), Camden Market, Primark (!!) – gem for guds skyld alle dine tøjpenge til Primark :p
  Spisning: Little Frankie’s hvis du vil have halvfedtet mad i diner-fra-50’erne omgivelser
  Tip: køb et helddagskort til metroen – 2 zoner er nok, det dækker mere af London end man lige regner med og så er det den billigste løsning når man er turist ;)

  http://www.bottledindenmark.com

  1. Nanna to the rescue!
   Vi regner ikke med at tage London Eye i denne omgang – vi gider simpelthen ikke betale så meget for “så lidt”, men shopping, spisning og metro er hermed noteret ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.