Get organised

Kan I mærke det? 2016 nærmer sig med hastige skridt, og vi skal snart til at tage stilling til, hvordan vi vil håndtere det kommende år.

For mit vedkommende kommer 2016 til at betyde afslutningen af min BA (hvis jeg altså nogensinde får taget mig sammen og kommer igennem eksaminerne, ahem), og så er det jeg tænker, at det måske er på tide at prøve det der “voksen”, som jeg har hørt så meget om. Og ét af skridtene i den retning må være overgangen fra studiekalender til årskalender. Jeg mener, hvad er pointen egentlig i stadig at have en kalender, der kører efter skoleår, når ens hverdag skifter komplet format hvert halve år?

Man ved man er blogger, når man elsker den digitale verden, men føler sig komplet afhængig af sin analoge kalender, haha! Derfor har jeg været på den helt store jagt igennem Etsy.com for at finde det perfekte bud på, hvordan jeg skal holde mit liv organiseret fremover, og jeg har fundet min store organiseringskærlighed.

Jeg drømmer om enten en klassisk Filofax Organiser eller en Midori Traveler’s Notebook, som begge kan tilpasses til præcis dit behov – den ene med enkeltsider og den anden med notesbøger. Dagskalender? Ugekalender? Månedskalender? To do lister? Tegnepapir? You name it! Du fylder bare dit omslag op, med den slags sider du ønsker, og i det look du ønsker. Det kan jeg altså ret godt lide.

il_570xN.834776694_96sb
Midori Traveler’s Notebook

Jeg er blevet ret forelsket i det der filt-look, og derfor drømmer jeg også allerede hede drømme om en af disse Traveler’s Notebooks i filt. Det smarte ved dette format er, at alle dine noter er i samlede bøger, så når de er fyldt op, har du ikke bare en masse løse sider, som skal smides ud, men du har faktisk en pænt indpakket samling, som du kan gemme.

Det behøver ikke engang at være særligt dyrt at holde din organiser opdateret, for du kan enten købe hæfter til genopfyldning billigt, eller også kan du printe og samle dem selv. En simpel Etsy-søgning på “filofax refills”, “traveler’s notebook inserts” eller lignende, og du får et hav af muligheder, som du ikke anede, du ikke kunne leve uden!

Kalender 2016
1 // 2 // 3 // 4

You may also like

4 Comments

  1. Åh, jeg har altid haft et svagt punkt for de der lækre kalendere!! Men nu er jeg heldigvis så tilpas nærig, og vild med funktionaliteten i at bruge kalender på pc/mobil, så det aldrig bliver til noget :p Men derfor kan man jo godt savle lidt over alskens papirvarer :D

    1. Jeg har aldrig rigtigt overgivet mig til de digitale. Det giver bare ikke det samme overblik! (Bilder jeg mig ind…)
      Måske det var en gave ide til forårets store fejring ;)

      1. Jeg var også vældig skeptisk i lang tid, men nu kan jeg nærmest ikke leve uden mine digitale organiseringsbasser :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.