Fynske Influencers på Café Fleuri

[Dette indlæg er sponsoreret i den forstand, at Café Fleuri serverede mad og drikke til Fynske Influencers første meet-up.]

Fynske Influencers, meet-up, Café Fleuri i OdenseFynske Influencers, meet-up, Café Fleuri i OdenseFynske Influencers, meet-up, Café Fleuri i OdenseJeg er stolt af at være fynbo. Jeg elsker at bo i Odense, og jeg ønsker alt godt i verden for min skønne by. Mest af alt ønsker jeg måske, at resten af landet skal få øjnene op for, at Fyn er mere end bare et bump på vejen mellem Sjælland og Jylland. Vi har så mange kreative sjæle her på øen og utroligt mange dygtige mennesker. Der er selvfølgelig de store, som alle efterhånden kender til – MØ, Christian Eriksen og alle de andre – men der er også dem, som fylder noget mindre i gadebilledet, men som stadig er knusende dygtige til det de laver.

Derfor gør det mig også uendeligt glad, at to ufatteligt deje damer, har taget initiativ til at danne Fynske Influencers. Det er et nyt netværk, som har til formål delvist at skabe sammenhold og kompetenceudveksling imellem de mange dygtige influenter på øen, men som også ønsker at skabe mere opmærksomhed på Fyn i resten af landet, så der forhåbentligt kommer flere muligheder for spændende indhold til jer læsere.

I lørdags skulle netværket så stå sin første prøve, da vi for første gang havde mulighed for at møde hinanden i den nye kontekst. Forestil jer, at I træder ind ad døren på én af Odenses mest instavenlige caféer, og overalt hvor I kigger hen, står der kvinder med kameraer af varierende størrelse og teknisk kunnen og fotograferer hele herligheden. Så har I et meget godt indblik i, hvad jeg blev mødt af, da jeg trådte ind ad døren i lørdags, og helt ærligt? Jeg elsker det! Jeg ser det lidt som et safe space, hvor ingen kigger skævt, fordi man tager billeder af sin kaffe og de dertilhørende snacks. Det er ret skønt, når man stadig kæmper lidt med at lægge den der skide selvbevidsthed fra sig, haha.

Og kan vi lige snakke lidt om Café Fleuri? Jeg havde aldrig været dernede før, men for pokker, hvor er der bare perfekt fra ende til anden. Indehaveren er tidligere dekoratør, så ingen detaljer er overladt til tilfældighederne. Og dét mærker man tydeligt! Stemningen er indbydende, menuen er økologisk og kaffen er perfekt! Jeg bliver nødt til at slå et smut derned forbi igen snarest og prøve deres populære brunchtallerken.

Fynske Influencers, meet-up, Café Fleuri i OdenseFynske Influencers, meet-up, Café Fleuri i OdenseFynske Influencers, meet-up, Café Fleuri i OdenseFynske Influencers, meet-up, Café Fleuri i Odense

Jeg er glad for at have fået muligheden for at blive en del af et netværk med så mange seje typer, og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad det kan føre til. Jeg gik hjem derfra i lørdags fyldt af god snak og massere af inspiration! Nu skal jeg bare lige nå på den anden side af praktikken, så jeg igen for alvor har tiden til at dyrke min kreativitet på mine egne platforme.

P.S. hvis I vil have mere inspiration kan I følge Fynske Influencers på Instagram og gruppen Fynske Bloggere på Facebook.

You may also like

3 Comments

 1. TUSIND tak for de skønne og varme ord søde Lisbeth! Det gør mig bare så glad! Især fordi jeg føler, at jeg slet ikke er sej!

  Tak fordi du havde lyst til at komme – jeg håber, at vi med netværket kan styrke både det faglige, kollegiale og sociale sammenhold os alle imellem. Især til gavn for vores læsere.

  Klem J

  Ps. Det er nok praktik/arbejds/studiehjerne, men det var i lørdags ;) <3

  1. Velbekomme, skønne du! Hvis der er én ting, du i hvert fald er, så er det sej. Jeg glæder mig sådan til at se, hvad det hele kan drives til – jeg vil uden tvuvl støtte op, så meget som muligt :)

   Haha, du har fuldstændigt ret! Det gav ellers bare så fin mening i mit hoved, at det var søndag, fordi de tændte julelysene, da jeg var på vej hjem. Logik? Tænker, at jeg lige retter til ;)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.