Fotokursus + drømmekameraet

Som de af jer, der følger med på Instagram, nok har opdaget, så var jeg i lørdags til et ret så fantastisk fotokursus hos Click i Rosengårdcentret sammen med min smukke veninde Liv (som i øvrigt agerer model i det her indlæg). Deres elev Helene havde arrangeret en hamrende fin tøseaften, hvor vi fik lov til at lege med det ih, så åh, så vidunderlige kamera fra Olympus, PEN E-PL7. Nej, navnet er ikke så skide sexet, men det er kameraet satme! Phew. Kender I det der materielle sus af kærlighed, som farer igennem kroppen, hver gang der kører en Tesla forbi? Hvis I gør, så ved I, hvordan jeg (også) har det med det her kamera!
 photo ac9ea9fb-6cbc-4095-b3bd-41b8b568a1f2_zpsrtkk6flj.jpg

Kameraet bliver tit henvist til som bloggerkameraet og er designet til både at være funktionelt og flot. Det fungerer omtrent lige så godt som de koloenorme spejreflekskameraer, vi kender så godt, men det fylder (og vejer) kun en brøkdel, hvilket gør det meget lettere at få taget en masse fantastiske billeder. Det er super brugervenligt og har en masse lækre filtre installeret, så man kan tage smukke billeder nærmest uden at prøve. Og hvis man så oven i købet er god til det, så kan det blive helt fantastisk! Se bare de mange fine billeder, som blev lagt op på aftenens hashtag.

 photo OI000029_zpszrxn3pfa.jpg
Her har jeg brugt effekten “dramatisk”, som skaber nogle fede kontraster i billedet.

Vi fik hver især udleveret et af de fantastiske kameraer, og så blev vi ellers sluppet løs i Rosengårdcentret, hvor vi ivrigt knipsede billeder af alt og alle. Det vendte temmelig nogle hoveder med så mange piger, der rendte rundt og tog billeder af hinanden, men sjovt var det altså. Især den smarte flipskærm, som gør selfies skræmmende lette, blev brugt flittigt!

 photo f7e53b11-f76f-4710-9315-26a9e8aae7ba_zpsbt2lzxvr.jpg
Partial Colour-effekten var et kæmpe hit
 photo 9c66c562-6450-4fde-a632-aa7b9589b7f3_zpspcp63pab.jpg
… som i, et virkelig stort hit!

 photo OI000064_zps16qxpze6.jpg

Da aftenen var ved at være omme, sluttede vi af med en vildt lækker hvidløgsbøf på Café Victoria (mine evner som madfotograf halter gevaldigt, men søde Jeanette fangede den ret godt) og en lækker latte. Liv og jeg fik os en lang og vildt inspirerende snak med Olympus-ambassadørerne (og stanglækre power couple) Caroline og Anthony fra A New Kind of Love, som jeg helt ærligt gerne vil være, når jeg bliver stor!

Én af grundene til, at jeg lavede et nytårsforsæt om at få styr på økonomien, var helt ærligt, at jeg har drømt om det her kamera i et par år efterhånden. Det er svinelækkert, men det står altså også til lige omkring 4.500 kroner, hvilket hurtigt bliver ret pebret på en SU. Men opsparingen er i gang, og forhåbentligt går der ikke længe, før I kan se frem til en kæmpe opgradering på fotofronten herinde!

You may also like

8 Comments

 1. Det lyder virkelig som et fedt kursus, hvorfor har jeg dog ikke opdaget det.. må holde øje med om det kommer igen :D
  Det er altid lidt en kunst i sig selv, at få taget gode billeder, selv om man har et fedt kamera :)

  Frejjack.com

  1. Hold øje med olympus eller click på Instagram – det var der jeg fandt det :)
   Det er det virkelig! :)

 2. Åh. Det virker som et helt vildt kamera! Jeg får aldrig(!!) brugt mit spejlreflekskamera fordi det simpelthen er så stort og klodset. Kunne godt være man skulle opgradere til denne lille sag på et tidspunkt, og så liiiige hyre dig til at give mig et lynkursus ;)

  1. Haha, hvis det sker, så skal jeg nok lige have tid til selv at sætte mig ind i omtalte lynkursus. Nåede kun lige at lege med “the basics”, men det kribler virkelig i mig efter rigtigt at få fingrene i det! :D

 3. Pingback: Marts sum up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.