Filmatiseringer i efteråret

Ja, jeg ligger så syg. Det burde ikke komme som en overraskelse, eftersom min kæreste lagde sig syg for en uge siden. Jeg skulle faktisk bare have aflyst alle planer, det øjeblik han først begyndte at hoste, for selvfølgelig kunne jeg da have sagt mig selv, at jeg ikke slap uden om #skvat.

Der er selvfølgelig ikke så vildt meget at lave, når man er ved at dejse om bare for at hente et glas vand, og inspirationen er sgu heller ikke helt i toppen. Så i stedet ligger jeg og ser frem. Ser frem til jeg bliver rask. Ser frem til de mange spændende ting jeg gerne vil. Og ser frem til de mange gode film der kommer her til efteråret! Især glæder jeg mig til at se nogle af de filmatiseringer af bøger, som kommer:

Maze Runner: The Scorch Trials 

Jeg glæder mig rigtigt meget til at se 2’eren, for 1’eren fascinerede mig virkelig, og jeg var helt vild med skuespillerne. Jeg har ikke fået læst bøgerne endnu (vi læser den første i læseklubben til november!), men det er faktisk også meget sjovt for en gangs skyld at se en dystopian uden at have læst bøgerne først. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at se, hvilke udfordringer de nu bliver udsat for.

Filmen har præmiere 10. september

Pan

Jeg vidste faktisk slet ikke, den her film kom, før jeg tilfældigt så traileren for noget tid siden, men nøjh hvor jeg glæder mig! Det er en forhistorie til Peter Pan, som forklarer, hvordan han endte på Ønskeøen og blev vores alle sammens helt, som aldrig bliver voksen. Traileren lover magi for fulde hammer, og jeg tror den bliver helt fantastisk.

Filmen har præmiere 8. oktober

Victor Frankenstein

Okay, så den her filmatisering er nok mere af den populære fortolkning af historien end af selve bogen, men den tæller stadig! Og skal vi ikke bare blive enige om, at castet i sig selv er rigeligt til at elske filmen? Den ser vildt storslået ud, og helt ærligt så har jeg ikke set Daniel Radcliffe i noget som helst siden Harry Potter, så det bliver også ret fedt haha.

Filmen har præmiere 8. oktober*

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2

Den her skal man virkelig have levet under en sten for at være gået glip af. Hunger Games startede ret fladt ud for mig, men da 2’eren kom på film, blev jeg forelsket i universet og slugte de tre bøger på fire dage. Derfor har jeg efterhånden også ventet længe på den storslåede finale, som jeg tror kommer til at gøre ondt helt ind i sjælen.

Filmen har præmiere 19. november

Det bliver i hvert fald spændende at se, hvad efterårets film har at byde på. Storslåede oplevelser eller grumme skuffelser? Jeg glæder mig!

Hvilke film ser I frem til – baseret på bøger eller ej?


* IMDb siger at Victor Frankenstein har præmiere 8. oktober, men kino.dk siger først 7. januar, så jeg er lidt i tvivl.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.