Film for nyligt: Logan

Urgh, jeg har haft den længste, hårdeste, mest udmattende uge nogensinde. Er det helt galt at sidde søndag aften, og glæde sig over endelig at have fri i mere end 24 timer? Jo jo, jeg er typen, der holder weekend på en mandag. #rebellife

Men nu var det ikke ugens strabadser det skulle handle om her til aften, men derimod en film fuld af strabadser, nærmere betegnet Logan. Den sidste film i serien om Wolverine, som af uransaglige årsager endnu er den eneste X-Men, der har fået sin egen serie. Forstår jeg hvorfor? Næh. Skulle jeg se filmen alligevel? Selvfølgelig! Der er jo en superheltefilm, og dem får jeg aldrig nok af, haha.

Logan er Wolverine endelig blevet gammel (det tog også sin tid!), og generelt er han pænt træt af det hele. Men han har taget ansvaret for at passe den nu helt forkrøblede Charles Xavier, som ikke længere kan klare sig selv. De to gamle mænd vil egentligt helst bare forsvinde, men det er der naturligvis nogle bad guys, som ikke vil lade dem. And so, shit happens.

Hypen for Logan har været til at tage at føle på, og mere end én gang hørte jeg den omtalt som “den bedste Wolverine-film nogensinde”. Og den er i hvert fald den mest særegne! Nu har jeg generelt ikke været kæmpe fan af Wolverines egen serie, så jeg er nok ikke den helt rigtige at spørge, men det er i hvert fald ikke en film, man går fra med en fed følelse i kroppen. Faktisk er den ret deprimerende og temmeligt dyster. Jeg mener det virkelig, når jeg siger, at de to ukuelige helte er blevet gamle – det gør decideret ondt at se på!

Det er virkelig en flot film, og hvis du er fan af superheltefilm og hele universet omkring X-Men især, så er den naturligvis et must, for den er ret så afgørende for hele serien. Men bered dig på stor, stor smerte. Av…

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.