Film for nyligt: Fantastic Beasts and Where to Find Them

Jeg ved godt, at vi for længst har konstateret, at jeg ikke kan være objektiv, når det gælder Harry Potter. Magien er simpelthen for stor en del af min barndom og mit uskyldige hjerte, til at jeg kan se på hele universet med andet end hjerteformede dådyrøjne. Men med den nye film, der er kommet nu her, følte jeg alligevel, at det hele havde bevæget sig så langt væk fra min barndoms uskyld, at jeg godt kunne være kritisk. Jeg havde hørt nogle halvlunkne (og direkte dårlige) anmeldelser af filmen, så jeg var forberedt på det værste, da vi i fredags satte os til rette i biografmørket.

Og min frygt var komplet uberettiget! Whaaat, den var jo genial, den film. Historien er selvstændig nok til, at man ikke føler sig decideret bundet af de foregående film (aka. fremtiden), men samtidig sidder detaljerne lige i skabet, så det hele går op i en højere enhed – og vi er altså kun nået til film nummer 1 ud af 5! Kombineret med noget af det smukkeste og mest imponerende CGI, samt hvad jeg vil kalde verdens bedste casting, så har de altså formået at stable en film på benene, som jeg ikke rigtigt kan stoppe med at tænke på…

Jeg elskede hvert eneste af de magiske væsner, som var så fulde af personlighed, at jeg på intet tidspunkt betvivlede, at de naturligvis findes i virkeligheden. Og så knuselsker jeg virkelig bare Ezra Miller, som spiller den skrøbelige og sårrede Creedence til perfektion! Jovist, Eddie Redmayne og Colin Farrel er fantastiske per definition, men jeg spår virkelig Ezra Miller en utrolig karriere med det imponerende talent han har for at få os til at føle.

Det kan ikke udelukkes, at jeg måske bliver nødt til ind at se denne film på det store lærred endnu en gang. Især fordi Bageren også virker til at være 100% enig. Og indtil da kan jeg kun opfordre alle, der er til magi, smuk CGI og en helt fantastisk filmoplevelse til at skynde sig i biffen!

You may also like

10 Comments

 1. Jeg skal ind og se den på tirsdag og jeg glæder mig også som et lille barn. Har også et stort hjerte for Harry Potter og den magiske verden :)

  1. Du kan roligt glæde dig. Det er så vidunderligt at vende tilbage til universet :)

   Knus

 2. Den skal manden og jeg SÅ meget ind at se. Tænker det bliver en skøn december-date :-) Der er nemlig så mange fede film for tiden, at vi både var af sted sidste weekend, hvor vi så Arrival og i går, hvor vi så Doctor Strange. Begge film kan jeg klart anbefale – men jeg er så også typen der stort set aldrig bliver skuffet over en biograftur. Selve oplevelsen opvejer åbenbart en del ved mig. Jeg eeelsker at sidde i biografens mørke og forsvinde ind i filmen.

  /Line

  1. Det er også vildt hyggeligt, men jeg er nu oftest stadig kritisk – nogle ting kan bare ikke ændres, haha. Jeg glæder mig virkelig også til at se filmatiseringen af Monster her i næste måned! Der er rigtig meget godt på det store lærred for tiden :D

   Knus

 3. Jeg skal se den i dag. Dig og Sarah fik mig helt klart lokket til, at det skulle ske så snart som muligt ;)
  Dog må jeg irriteres over, at jeg ikke hetl ved hvad CGI er? Så vidt jeg kunne google mig frem til, så er det computer lavede animationer/effekter, right?

  1. Jaah, håber du kommer til at nyde den. Om ikke andet så bare billederne!
   CGI står for Computer Generated Images, hvilket vil sige mere eller mindre alt i en film som den her. Alt hvad der er animeret er CGI :)

   Knus

  1. Det forstår jeg virkelig godt. Jeg kan slet ikke slippe tanken om at tage ind og se den igen, haha! :D

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.