Ferie, endelig ferie!

The Humans + Spangsberg flødebolle med jordbær
{Jeg skal bruge ferien på gode bøger, og syndig spise!}

Findes der noget mere tilfredsstillende, end når man kan klappe bøgerne sammen, efter den sidste eksamen, hvorefter man kan se frem til en velfortjent ferie? Det tror jeg næppe… Og selvom jeg virkelig har haft en ganske fortrinlig eksamenssæson i denne omgang, så føles det altså stadig herligt at vide, at jeg de næste 14 dage ikke behøver at tænke i faglitteratur, medieteknologi eller tørre teoretikere. Ganske vidst er jeg vild med mit studie, men frihedens sødme stadig mere end velkommen.

Jeg har været lidt fraværende herinde i et par dage, men det skyldes altså netop, at jeg havde et mundtligt forsvar sammen med min studiegruppe i går, og vi havde helt ærligt ingen anelse om, hvad vi skulle forvente. Jeg tror heller ikke, at nogen kunne have forudset, det vi rent faktisk gik ind til, men heldigvis er jeg i gruppe med tre af de sejeste kvinder, så alt gik selvfølgelig som det skulle. Og så skulle der fejres! Vi spiste os mætte i overdådigt smørrebrød og dejlig stemning på Bröd i Kolding, hvor vi langsomt kunne acceptere, at vi rent faktisk klarede det.

Smørrebrød med laks fra Bröd i Kolding
{Er tyvstartet med vidunderligt smørrebrød…}

Så nu er jeg altså klar til at holde ferie i et par uger, og jeg glæder mig. Den kommer til at stå på afslapning, indledende praktiksøgning, måske lidt kodningskursus, læsning for sjov, arbejde og en masse blogging. Og en pokkers masse fastelavnsboller! Faktisk tog jeg lidt hul på hele herligheden i søndags, hvor jeg var i København (mere om det senere), og spiste hvad der må være kagernes svar på De Syv Dødssynder sammen med skønneste Janni, og det var helt ærligt ret fantastisk.

Fastelavnsbolle fra Lagkagehuset, hindbær + sarah bernhardt
{… og helt fantastisk fastelavnsbolle!}

Jo, det skal nok blive en ganske vidunderlig lille ferie :)

 

You may also like

4 Comments

 1. Det lyder som en vildt god plan, du har lagt for din ferie ;)
  Jeg selv glæder mig til kl. slår 16.30, og jeg kan holde ferie i 1 1/2 uge. Har også planer om masser af læsning, arbejde, motion og serie-kigning :D

  1. Åh ja, motion burde der også gøres plads til. Nu må vi se, haha.
   Kæmpe meget held og lykke! :)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.