Februar sum up

Hjemmebagte pizzasnegle
{I februar har jeg bagt og spist en masse pizzasnegle…}
Vintersol med genskær
{… og nydt solens spæde stråler}

Pyh, endelig kan vi vinke farvel til februar, og sige hej til marts og det begyndende forår! Solen skinner i hvert fald lystigt ind af vores beskidte vinduer og gør det nærmest umuligt at se, hvad der foregår her på skærmen. Vidunderligt! Hvor jeg i modsætning til mange andre syntes, at januar var dejlig, så har februar været noget nær rædselsfuld, og jeg troede aldrig den ville ende. Adr! Men når måneden har været så dårlig, er det som bekendt ekstra vigtigt at forsøge at finde de gode ting at mindes i stedet. Så nu prøver jeg.

Bøgerne: I februar tog pensumlæsningen en del tid fra den sjove læsning, så det blev kun til to bøger i denne omgang. Til gengæld var Odinsbarn så fantastisk, at jeg faktisk føler mig fuldt forsynet med litterær kvalitet for hele måneden, og måske endda mere til. Derudover er jeg godt i gang med Norse Mythology på lydbog, og i læseklubben har vi læst More Than This, men anmeldelsen må I vente med, til vi har fået diskuteret den i næste uge.

Det bedste citat: 

Hun lukkede sine øjne og lyttede til hans hjerteslag. Den dejligste lyd hun nogensinde havde hørt. Og alligevel den værste. Hun havde fået smagt det, der aldrig kunne blive hendes. Ikke uden det tog livet af ham. Det var ikke til at bære.

Odinbarns af Siri Pettersen
{Jeg har læst en helt vidunderlig bog, og glæder mig til at læse efterfølgeren snarest!}

Shopping: Pengene er i høj grad gået til oplevelser i den forgangne måned, fremfor ting og sager. Jovist, det er da blevet et par fantastiske bukser og et par billige sneaks, men de store beløb er gået til en herlig aften med middag og cocktail i selskab med min skønne studiegruppe, og på de næste par dages oplevelser. I starten af måneden betalte vi nemlig for den fineste lejlighed i Budapest, som mine to veninder og jeg i morgen rejser ned til. Det bliver så vidunderligt!

Månedens musik: Jeg har allerede delt det med jer, men hvis I ikke har hørt Alex Vargas synge Inclosure live, så gør det lige. Er du gal, det lyder lækkert!

De bedste øjeblikke: Der var den der aften, hvor Paladset var fyldt med vidunderlige mennesker, og alle var i højt humør uden nogen der var uden for eller skidt tilpas. Nøjh, hvor var det en vidunderlig aften! Jeg tror helt bestemt, vi bliver nødt til at have sådan en aften igen snarest – også selvom vores overboer (og deres sofa, ahem) nok næppe er enige, haha.

Jeg vil huske februar for at have været urimeligt meget længere, end 28 dage burde kunne være. Februar var grå og blev som altid ramt af sygdom, og de to ting drænede min energi fuldstændigt! Der findes næppe noget mere frustrerende end at have lysten, men mangle energien til at gøre noget som helst, og desværre er det en ond cirkel…

Pandekage med banan og Nutella
{Jeg har spist pandekager med nutella på International Pandekagedag fordi, hvorfor ikke?}
Sandwichis
{Og jeg har ladet mig lokke af Miriam til lidt for mange af de her lækkerbidskener. Mums!}

Marts bliver kickstarten på at bryde den onde cirkel! Om et par timer rejser jeg østpå og tilbringer natten sammen med mine veninder, og i morgen tidlig rejser vi endnu længere østpå til en fantastisk, forlænget weekend. Med sådan en start kan marts næsten kun blive fantastisk – ikke mindst fordi jeg også endelig skal klippes på tirsdag! Hvis posten vil samarbejde, skal vi læse Nod i læseklubben, og så er det den 31. marts, at den sidste bog om Ravneringene udkommer. Jo, marts skal nok blive ganske fortrinlig.

Var februar lang og grå eller kort og sød for jer? Jeg håber inderligt, at humøret har været højere hos jer, end det var hos mig, men del endelig i kommentarfeltet. Om ikke andet kan vi altid trøst hinanden en smule ;)

You may also like

2 Comments

    1. Tak skal du have! Det blev vidst mere til kvalitet frem for kvantitet på billedsiden i februar ;)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.