#FANGIRL

Det gik op for mig, at hvis jeg skulle nå at gushe om det her før Readathon går løs, så skulle det være nu, så om ikke andet, så har I lidt formiddagsunderholdning, eller hvornår I nu ser det. Enjoy!


I 2008 var jeg 14 år gammel. Jeg havde lige fået min første kæreste og skulle forestille at være nyforelsket. Det har jeg aldrig været særligt god til. Og jeg blev kun endnu værre til det, da der pludselig stod den mest nuttede fyr, jeg nogensinde havde set, og sang om kap med englene. Dengang var jeg emo, så jeg kunne ikke rigtigt stå ved, at jeg var forelsket i ham, for han var alt for poppet. Og han var med i X-Factor. Puh ha! Men i virkeligheden blev jeg utroligt vred, da en pige i publikum råbte, at hun ville føde hans børn, for det var jo uden tvivl mig der skulle det!

Spol lynhurtigt syv år frem, og jeg er efterhånden næsten kommet mig over min forelskelse i den der søde jyske fyr med de nuttede krøller. Jeg mener, det er ikke ret meget vi har hørt fra ham i mellemtiden, så det kunne jo snildt ske, at man kom til at glemme ham, men ikke helt.

Og BOOM så eksploderer internettet med hans fjæs igen. MARTIN HEDEGAARD ER TILBAGE, BITCHES! Uannonceret act til årets P3 Guld, sniger sig på scenen og tager røven på den danske befolkning. Jo, den er god nok. Han er blevet voksen, han er blevet rå, og musikken er blevet insane, men det er uden tvivl hele Danmarks “Martin fra X-Factor” og mit store crush. Nu har jeg ikke nået at høre nummeret mere end et par gange, men jeg er allerede kæmpe fangirl, og jeg glæder mig for vildt til at høre meget mere til SAVEUS!

Hvis alt det her ikke skulle være nok, så blev det bare endnu federe, da kameraet fokuserede på City Bois, som så noget knotne ud. Mon de alligevel blev chokerede over at opleve, hvilket engagement ægte talent kan medføre? Gå bare hjem igen smånibs – de voksne har travlt.

Hvem er med mig? xD

You may also like

10 Comments

 1. Jeg havde også seriøst et KÆMPE crush på Martin. Det var måske til tider grænsende til det ekstreme ?
  Med det samme han kom på i aftes, kunne jeg se at det var ham. Og hvilken optræden! Og hvilken sang. Det er simpelthen storslået.
  Ligesom du nød jeg virkelig, at se Citybois se sure og tvære ud, for de er melorme i forhold til Martin ?

  1. Jeg så det faktisk ikke live, da jeg havde Liv på besøg, men pludselig var han på min telefon, og vi måtte bare se det. Og se det igen. Og en gang til. Men jeg vidste så, at var ham før jeg så det.

   Og City Bois er da melorme i forhold til alle! ;)

 2. Jeg var aldrig helt med i toppen af Martin-fanklubben, men ikke desto mindre kunne jeg med det samme spotte at det var ham ud fra stemmen og profilen. Så noget indtryk må han jo have gjort :p Og ja, han er sgu næsten blevet helt voksen – det er underligt :D

  1. Synes det er alt for fedt, hvordan han bare tog røven fuldstændigt på den samlede danske musikscene med sådan et brag af en performance! :)

 3. Haha åh tror du, at City Boys overhovedet ved hvem Martin er? Gik de ikke i børnehave dengang?

  Christ hele curlinggenerationen tror, at de kan alting – nogle skal altså snart sige til de drenge at synge; det kan de altså ikke!

  Hep hep på Martin!

  1. Næh, du har nok fat i noget der. Og så er det nok også bare ukendt for dem, det der begreb “talent” ;)
   De kan i bund og grund ikke ret meget, men det tror jeg bare, der er nogen som har glemt at fortælle teenagepigerne. Så ja, godt Martin kan komme tilbage og sætte orden i sagerne ;)

 4. Haha, jeg er fuldstændig ellevild med din sidste City Bois-bemærkning. Fordi jeg tænkte præcis det samme, da kameraet ramte deres ansigter. Genialt! City Bois kom bare an.

  PS! Jeg er fuldstændig forelsket i både Martin og sangen! Yiks for en god lyd.

  1. I bund og grund ville jeg nok gribe enhver chance for at jorde City Bois, men den var virkelig legit her!
   Det er et fantastisk nummer – jeg glæder mig sådan til at høre mere ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.