En tur på The Burger

 photo 69508494-1302-4fe7-8d53-1ea99a054886_zps3yczpnlj.jpg
Om onsdagen har jeg først fri klokken 18. Heldigvis skal jeg også først møde klokken 14, så det er ikke så slemt, men det betyder stadig, at det er herren i huset, som må lave maden, hvis vi vil spise til vores sædvanlige pensionisttid.

Sidste onsdag var vores første forsøg med ordningen, og jeg kom selvfølgelig alt for sent fra uni, så jeg skrev hjem, at jeg var forsinket. Der kom intet svar, så jeg regnede med, at det betød, at han stod dybt begravet i madlavningen. Jeg skyndte mig hjem, alt hvad jeg kunne, så maden ikke blev kold, og hvad finder jeg så? Min kæreste snork boblende i den dybeste søvn midt på sofaen, haha.

Nå, det nytter som bekendt ikke noget at græde over spildt mælk og ej heller sovende kærester og missede måltider. Så som en undskyldning for hans malplacerede lur valgte han at spørge, om vi ikke skulle tage ud og spise i stedet. Jo da, tak som byder!

Valget faldt på The Burger som efterhånden har ligget i Odense et godt stykke tid, men som jeg bare aldrig er kommet forbi. Men oh my, hvor skal jeg bare derind igen snart! Jeg elsker virkelig burgere, men jeg synes godt nok, der er længe i mellem, at jeg finder en, som smager så godt. Generelt er det bare virkelig sjældent, at jeg udbryder “hold da op!”, når jeg smager på den første mundfuld af noget som helst.

Så nu er tippet altså officielt givet videre: The Burger er virkelig god! Jeg fik deres klassiske THE BURGER med lækre kartoffelbåde og tzatziki til, og jeg var lykkelig. Og pengepungen var ikke engang knust efterfølgende. For nyligt har restauranten også opkøbt lokalerne oven over, hvor de har indrettet en tilhørende café, så den må jeg også prøve snarest. Måske som en dejlig lille desserttur? Hvis bare kæresten altså ikke er faldet i søvn igen i dag og har glemt at lave aftensmad ;)

You may also like

2 Comments

 1. Sikke en dejlig undskyldning for at komme ud og få noget godt at spise! :)
  Jeg har ofte gået forbi The Burger og ofte haft lyst til at prøve det, for det ser simpelthen bare SÅ godt ud :)
  Hav en dejlig torsdag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  1. Du skal virkelig unde dig selv en tur derned, men husk at tage den store sult med, for det mætter! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.