En rigtig efterårsaften

 photo 6033f0d9-3f29-4874-8600-5a730926fd7f_zps1fpyw7th.jpg
Godaften derude <3

Tidligt i morges kyssede jeg min kæreste farvel og sendte ham ud af døren med fuld oppakning. Det er helt vildt at tænke på, at han her 14 timer senere faktisk ikke engang er nået frem endnu. Han er nemlig sammen med sin bror draget ud på 10 dages eventyr i storbyen over alle storbyer: New York! Jeg er drønhamrende misundelig, og ville ønske jeg kunne komme med, men jeg trøster mig med, at han så har afluret alle byens dos and don’ts til den dag, hvor jeg engang får råd til at besøge byen med ham.

Indtil da vil jeg nyde mine 10 dages alenetid herhjemme i gode, gamle Odense. Selvom jeg allerede savner ham en smule, så glæder jeg mig alligevel også til bare at køre mit eget løb i et stykke tid. Man glemmer hurtigt, hvordan det er at være alene i sit eget selskab, når man bor sammen med en. Jeg har massevis af planer for tiden alene, men alt det kan vi snakke meget mere om en anden dag, for i aften står i hyggens tegn. Ikke nok med at jeg har lejligheden for mig selv; jeg er også netop gået på 11 dages efterårsferie!

Regnen siler ned uden for mit vindue, og den første af efterårets små storme har godt fat. Teen er brygget og bogen ligger klar. Nu er der bare tilbage at trykke “udgiv”, og så vil jeg ellers bare nyde en aften i mit eget selskab.

Hvad får I mon sådan en kold efterårsaften til at gå med derude?

You may also like

4 Comments

  1. Åh hvor får du det til at lyde så sindssygt hyggeligt! Er sikker på du også kommer til at hygge dig, selvom det er ingenting sammenlignet med en tur til NY.
    Og selvom jeg lige har haft ferie, er jeg dybt misundelig på, at du har ferie ;) Jeg kunne sagtens bruge noget mere.

    1. Det var skam også formålet. Indtil videre får min alenetid 10/10, men jeg har også holdt mig travlt beskæftiget. Ferie er fantastisk! <3

  2. Åh, hvor lyder det hyggeligt! Og nogle gange kan det være rart at få lov til at savne sin kæreste – og have lidt tid for sig selv :-D

    1. Det er det virkelig også. Og man værdsætter bare hinanden så meget højere, hvis man får lov til at savne hinanden lidt af og til :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.