En aften med Odense Bulldogs

Odense Isstadion, ismaskine

Følger I med på Instagram? Næstefter bloggen er det mit yndlingsmedie, og jeg er især blevet kæmpe fan af deres Stories, som jeg bruger flittigt. Hvilket i og for sig er sært, for jeg er aldrig blevet særligt stor fan af Snapchat? Hmm, mystisk…

Anyhow, dem af jer, der følger med derinde, kunne i går se, at jeg var ude i (på?) Odense Isstadion og se ishockey. Og helt ærligt? Jeg er kæmpe fan! Ganske vidst fatter jeg ikke helt, hvad der foregår halvdelen af tiden, og den anden halvdel kæmper jeg intenst for at finde ud af, hvor pokker pucken nu er blevet af, men er I vimmer, det er en underholdende sport!

Hvis ikke jeg husker meget galt, så er det rundt regnet et halvt liv siden, jeg sidst var ude at stå på skøjter i selv samme skøjtehal. Måske/måske ikke på date med én af de nuværende spillere på ishockeyholdet. Minderne fra dengang er lettere utydelige. Jeg husker dog, at jeg var meget fascineret af sporten allerede dengang (hvor jeg i stærk kontrast til sportens hårdhed primært gik op i ikke at tude hver eneste dag over mobning og i øvrigt havde ret meget identitetskrise af en 12-årig at være (hvordan i helvede havde jeg fået den date?!?)), så hvorfor i alverden der skulle gå 12 år, før jeg igen satte mine iskolde fødder i hallen, forstår jeg ikke helt.

Så altså, hvis man ser bort fra det faktum, at jeg var fuldstændigt gennemfrossen, da jeg kom hjem i aftes, at mit ansigt nær havde sat sig fast i en grimasse, der bedst kan sammenlignes med en kombination af at lugte til en mødding og bide i en sur citron på samme tid (af alle mine uh, ih, av, nej, uhf, ijh, ujh, arh-lyde, forstås), samt at Odense Bulldogs tabte 2-1, så var jeg ret stor fan. Mit meget ambitiøse mål er i hvert fald, at der skal gå mindre end 12 år denne gang, før jeg igen ser ishockey live. Hvem er med mig?

You may also like

2 Comments

    1. Juhuu, så skal vi mega meget ind og se hockey næste gang du er i Odense 😄

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.