En aften med Fredsted og te på 1000 måder

 photo OI000366_zpsg4ofx2ag.jpg
Fredsted_3 photo 09d459ba-4901-4a08-bea2-f563761828a7_zps7ipowa2c.jpg

Halløj, sikke et vejr det er i dag folkens! Mega ærgerligt, at det lige er i dag, jeg har sat mig for at tage de online kurser, jeg skal have taget før studiestart. Kunne eller godt have brugt et par timer i solen, men jeg bliver nødt til at øve mig lidt på det der med hverdag og struktur igen, så det er bare med at komme igang. Det var ihvert fald planen, men dagens andre gøremål såsom indkøb, løbetur (ny PM, wuhuu!), blogging og alt det der tog lidt længere tid end planlagt, så skal faktisk først til at starte nu. Ups. Efter et kvart års ferie (haha, elsker at formulere det sådan, det lyder så dejligt overdrevent!) er det svært at tage sig ordentligt sammen, men på den anden side får jeg pludselig nok at se til igen snart, så det er nødvendigt! Men mere om alt det senere på ugen. #teaser

I går var også en af de gode og spændende dage. Jeg havde et lettere nervepirrende møde om formiddagen, og om eftermiddagen var jeg inviteret til middag på Privaten. Kompas Kommunikation havde i samarbejde med Fredsted Te inviteret på den hyggeligste aften i teens tegn. Vi fik en masse små, lækre retter, hvor te var en afgørende ingrediens i dem alle. Altså vaskeægte te! Har I nogensinde hørt noget lignende? Og vi taler ikke bare iste (som der ellers også var massere af), men rigtig mad som tigerrejer, kyllingespyd, laks og kage! Mums, mums, mums

Fredsted_5 photo 49a2dc96-8481-48fb-bb32-17c582ed6a77_zpswfyaot7t.jpg
Fredsted_7 photo OI000367_zpswrada5w7.jpg
Fredsted_1 photo 8cf44dbf-b8c4-4984-b6f1-cd391ebea1e6_zpszswkd2wi.jpg

De dygtige piger fra Kompas og Fredsted havde pyntet de smukke lokaler så fint, så fik vi ellers bare sludret på kryds og tværs hele aftenen, og sikke en flok vi var. Odense Bloggers i alle afskygninger – det var altså ret så fint.

Som prikken over i’et fik vi naturligvis en goodiebag med hjem, men hvad jeg ikke havde regnet med var, at vi fik hele serien af Fredsted Te med hjem! Det er mere end min teelskende, små-anglofile hjerne kan håndtere, tror jeg. Jeg overvejer kraftigt at holde et kæmpe teselskab snarest, for det er jo for vildt. I så fald, så skulle vi i hvert fald have min nye yndlingste, som jeg forudser bliver et kæmpe hit her til efteråret. Den er med lakrids og mynte, og jeg drak flere kopper af den i går, end min blære var helt tilfreds med, haha.

Hvis I også synes det lyder spændende det der med at bruge te i madlavningen, så burde i hente Fredsted Tes app, som er fuld af fine opskrifter til årstiden. Her er både hovedretter, desserter, cocktails, smoothies og meget mere. Jeg har i hvert fald allerede valgt at pifte aftenens kylling lidt op, som I måske allerede har set på min Story på Instragram? Menuen står derfor på temarinerede kyllingespyd med økologisk Earl Grey, og jeg glæder mig til at smage det!

Fredsted_2 photo 2ca530d2-f8c1-4a2d-bf8f-dc63cee498f4_zpsbnabhueb.jpg
Fredsted_8 photo 565463d3-04e3-453a-91b0-3edd14d966a4_zpsyrpzicpj.jpg

Dette indlæg er sponsoreret i den forstand, at Fredsted Te og Kompas Kommunikation inviterede mig på middag. Jeg er hverken blevet bedt om eller betalt for at skrive

You may also like

8 Comments

  1. Jeg var virkelig også glad for det. En hel aftes centreret omkring te er ret perfekt i mine øjne, hehe :)

   Kram

 1. Jeg er ret misundelig på den goodiebag. SÅ. MEGET. TE!! Jeg forstår desuden fuldt ud trængen til at snart at holde et teselskab. Jeg har aldrig selv afholdt eller været til et, men det lyder simpelthen bare så hyggeligt.

  Jeg har forresten også drukket ret så meget af lakrids mint. Den er virkelig bare god! :D

  1. Jeg er faktisk også en lille smule misundelig på mig selv, haha. Vores køkkenskab dufter helt fantastisk, når jeg åbner det nu!

   En aften med te i massevis, hjemmebagte cookies og Mumi-kopperne på bordet. Det kunne da være helt perfekt :)

   Knus

  1. Du kommer bare. Lige meget hvilken smag du foretrækker, så har jeg den ;)

   Knus

 2. Det lyder som en spændende middag! Elsker at få lov til at smage eksperimenterende mad, og mad med te lyder interessant! Jeg smagte engang en Earl Grey is på LeLe, den var virkelig god!

  1. Jeg er en notorisk kræsenpind, så eksperimenterende mad kan faktisk godt skræmme mig lidt, men når man tager en flok velkendte retter og krydrer dem med velkendt te, så er der absolut ingen frygt! :)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.