Efterårsferie, søvnmangel og VARGASM!

Alex Vargas m. band i DR's KoncertsalOkay, vi fucker lidt med kronologien nu, for i virkeligheden burde det her indlæg vel være kommet allerede i onsdags, hvor det var noget mere aktuelt. Men så igen, når man drøner rundt med 240 km/t, så må den rækkefølge tingene nu end kommer i vel defineres som den eneste rigtige, ikke?

Men hvorfor løber jeg så så hurtigt? Altså det er vel lidt den samme gamle sang, som I efterhånden må være ved at være halvtrætte af at høre på, men jeg har bare haft rigeligt at se til. En kombination af dårlig planlægning, presset studie og lidt for høje ambitioner har resulteret i en heftig uge med en natlig gennemsnitssøvn på… 5 timer? Deromkring. I aftes var jeg på arbejde i flere timer, end jeg var hjemme i nat, og vagten jeg sagde godnat til klokken 23 var den sammen, som jeg sagde godmorgen til klokken 6…

Men hvad pokker gør alt det, når jeg også bare har været ramt af utroligt heldig karma? Som jeg sad der, aller mest søvnig på min TV 2-pind onsdag morgen og sukkede efter dyner, drømme og dvale, tikkede der en mail ind om aflyst undervisning samme dag. Halleluja! Eftersom jeg først lå i min seng omkring klokken 01.30 natten til onsdag fik jeg kun godt og vel tre halvslatne timers søvn. Det gør altså ikke meget godt for mig…

Ikke desto mindre var det det hele værd! Alex Vargas er jo en gudsbenådet kunstner, som leverede det perfekte show i DR’s Koncertsal. Det hele virker så vanvittigt og eksplosivt, men samtidig er det tydeligvis er 100% kontrolleret. Det er satme imponerende! Og når det hele så foregår i Koncertsalens intime rammer bliver det en decideret sensuel oplevelse, selvom beatsne hamrer derudaf. Åh, jeg kunne have siddet og betragtet den mand og hans vanvittige talent i timesvis. Så meget blev det ikke helt til, men til gengæld fik vi løftet en ny single lige på trapperne, og den er udkommet i dag. #Ilikeit


Nu er det så endelig blevet fredag! Jeg har været oppe siden klokken 5 og har nået arbejde, undervisning, café besøg, studiegruppe, Gilmore Girls og nu hårkur, Vild Med Dans og resten af den der Ben & Jerry’s ude fra fryseren! Det er sgu utroligt, hvor meget man kan nå på én dag, hvis bare man står tidligt nok op (og giver afkald på sin nattesøvn).

Og, og, og! Det vigtigste af det hele er selvfølgelig, at nu har jeg EFTERÅRSFERIE! Åh, en hel uge, hvor jeg ikke behøver bekymre mig (særligt meget) om pensum og afleveringer, men kun om at få det absolut bedste ud af efteråret. Jovist, jeg har en milliard planer, men who cares, når det er ferietid?

Ha’ en skøn fredag aften derude!

You may also like

4 Comments

  1. Åh det lyder virkelig som om, du har fået presset alle døgnets firetyve timer! Især i dag. Hold fast du er effektiv, men også med gode og hyggelige ting :P

    Rigtig god ferie!

    1. Ja, jeg har nok fået presset citronen lige hårdt nok – har i hvert fald lige sovet i 11 timer, haha. Men det er bare så spændende alt sammen, og så må man jo tage det med, så længe det kun er i perioder :)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.