Dewey’s Read-a-thon 2015

image

00:00 Klokkerne på kirkegården bimler, og det bliver lyden af startskuddet til mit readathon i denne omgang. Jeg tror min veninde har sovet over sig, for hun er endnu ikke dukket op, men det skal ikke afholde mig fra at tage hul på løjerne. Den først kop te er brygget og When Mr Dog Bites ligger klar. Sæt igang!

07:16 Okay, så jeg har lagt ud med at fejle grumt. Efter en time og 50 sider blev mine øjenlåg simpelthen for tunge, at uden min veninde til at motivere mig gik gassen af ballonen. Pludselig havde jeg slet ikke lyst til at være vågen, og regel nummer 1 i readathon er, at man skal have det sjovt. Så jeg skiftede slagplan: ind i seng igen, så ellers fuld fart frem fra morgenstunden. Så her er jeg nu, klat til at fortsætte, hvor Dylan Mint og jeg slap for seks timer siden. Vi prøver igen!

08:05

The microwaves can jump on your brain and kill you stone dead right there and then. Zoom!”

13:01 When Mr Dog Bites flyver derudaf. En sød historie om at være teenager og hvor ekstra forvirrende det er, når man samtidig har en alvorlig mental sygdom. Kører med et fint 50-sider-i-timen-tempo, så forhåbentligt kan jeg tage hul på næste bog ikke alt for længe efter readathonet officielt begynder.

14:00 Så begynder readathonet endelig officielt i resten af verden! Jeg mangler cirka 35 sider her, før jeg kan tage hul på den næste. Det er skønt det her.

14:43 Bum, så kan jeg krydse den første bog af listen, og vil straks kaste mig over den næste. When Mr Dog Bites var en utroligt sød og uskyldig historie, som ramte et helt specielt sted i mit hjerte. Glæder mig allerede til at skrive min anmeldelse snarest muligt! Men nu er det blevet tid til An Abundance of Katherines, som allerede ligger og kalder.

16:12

Colin had always preferred baths; one of his general policies in life was never to do anything standing up that could just as easily be done lying down.

18:48 Det er blevet tid til at få lavet noget aftensmad, men man kan vel sagtens læse mens man steger kød? Havde ellers hyret min kæreste til at kokkerere, men han stak f hjemmefra, så vi er overladt til os selv.
An Abundance of Katherines går langsomt men sikkert fremad. Den er genialt sat op og utroligt morsom, men af en eller anden grund går det ikke skide stærkt. Håber lidt ordentlig mad kan øge koncentrationen igen!

00:23 Så blev den sidste side i An Abundance of Katherines endeligt vendt, og jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre slutning på forårets readathon. En SKØN bog, intet mindre (selvom jeg dog tror jeg hellere må genlæse slutningen en dag i mere vågen tilstand haha). Jeg har nærmest ikke lyst til at stoppe med at læse, men fornuften må trods alt sejre af og til. Det blev til to dejlige bøger og i alt 585 sider, så nu skal der lyde et træt men ganske veltilfreds Godnat herfra. Fortsat god læselyst til alle jer andre! (:

You may also like

15 Comments

    1. Jeg er 121 sider inde so far. Indtil videre er jeg ret vild med den, men erfaring med John Green siger mig, at slutningen er altafgørende! (:

 1. Jeg er sygt dårligt til at kommentere, men jeg vil bare sige at jeg håber I får givet den gas ;)

 2. Åh, tænk du allerede har været i gang så længe! Det ser noget så hyggeligt og så skønt ud. Jeg glæder mig til at følge dig undervejs!

  1. Af og til må man jo være lidt kreativ. Men det er så skønt bare at reservere en hel dag til læsning på den her måde (:

   1. Helt sikkert. Læsetiden er guld værd! <3

    Og åh, hvor hyggeligt med lidt Green-læsning. Det er næsten også oplagt til et readathon! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.