Det der med ‘bevidsthed’ – del 3

Dagens; hvid T-shirt; GOTS-certificeret; Jeppe Hein; Heartland 2018; sorte habitbukser

Dagens; hvid T-shirt; GOTS-certificeret; Jeppe Hein; Heartland 2018; sorte habitbukser
{t-shirt – Jeppe Hein for Heartland 18 // habitbukser – asos // sko – H&M (second hand)}

Det gik op for mig engang halvvejs igennem maj måned, at jeg – selvom jeg er eksremt reflekterende og enormt god til at skrive utroligt meget om nærmest ingenting – nok måske ikke kommer til at rykke så vanvittigt meget ved min bevidsthed om så overvældende mange forskellige punkter, at det kan klare et helt indlæg hver måned. Så jeg har vedtaget, at det bliver en semi-månedlig ting, i stedet for en månedlig. Og på den måde er min lille føljeton pludselig helt tilbage på sporet! Smart, ikke? Altså, hvis vi lige ignorerer, at det her indlæg skulle have været ude i starten af måneden, men først kommer nu. Bedre sent end aldrig må være mit motto her i livet!

Læs også: Det der med ‘bevidsthed’ – del 1

Som jeg allerede har skrevet en del om, så har jeg været ret bevidst om, hvordan jeg har det i min egen krop, og hvad jeg kan og vil gøre ved det. Men som min søde veninde Janni så rigtigt pointerede, så er det vigtigt også at huske at elske sin krop, for den den er – det er trods alt den, der skal bære os igennem livet, og vi får kun den ene. Det handler som alt andet om balance! Det er ikke alt, det er muligt for os at bestemme over selv, selvom en vis herre på Heartland Festival mente, at ingen behøvede at få strækmærker. Øhm, jo. En del af os gør. Alle os, der kalder os kvinder, gør. Også meget tidligt i livet. Men det er sikkert svært at forstå, når man ikke har skulle vokse bryster, hofter og lår henover natten…

Dagens; hvid T-shirt; GOTS-certificeret; Jeppe Hein; Heartland 2018; sorte habitbukser

Nå, men det var også et sidespor. Et andet område, som jeg er blevet pinligt bevidst om, og som jeg øver mig i at lægge fra mig, er min “jeg har selv opfundet den dybe tallerken”-mentalitet. Gu har jeg ej! Det er meget få ting i mit liv, jeg selv har fundet på, og det er okay. Det er okay, at være en efterfølger, også selvom man var hurtig til at hoppe med på vognen. Det er okay, at give andre æren for at have fundet på noget. Det er okay ikke at være hamrende original, så længe det man gør føles rigtigt. Så længe det du laver, gør dig glad, er det helt okay, at du har fået idéen fra andre – og husk så lige at anerkende dem, du lod dig inspirere af!

Læs også: Det der med ‘bevidsthed’ – del 2

Det sidste punkt, hvor min bevidsthed udvider sig enormt meget i de her dage, er selvsagt mine karrieredrømme. Specialet er afleveret, og der er ikke mere, jeg kan stille op på den front, før dommen kommer. Så indtil da kan jeg bare krydse fingre, og håbe at jeg er bestået. Og søge jobs. Og jeg som så sent som her i foråret gik og sagde ‘jeg skal jo aldrig selv arbejde i den offentlige sektor…‘ har uden pis søgt job i det offentlige! Sagen er den, at jeg må erkende, at langt de fleste af de jobs, jeg har forestillet mig selv i, ligger i hovedstaden, og så længe jeg ikke ønsker at pendle, så må jeg jo udvide drømmen. Og helt ærligt; hvad betyder en masse forestillinger, når jobbeskrivelsen faktisk lyder hamrende interessant?

Lige nu har jeg ingen anelse om, hvor jeg ender, og uanset hvor gerne jeg end ville udvide min bevidsthed på lige netop dét område, så er det desværre ret meget ude af mine hænder. Så for nu nyder jeg bare, at jeg har sommerferie, og at Danmark viser sig fra sin smukkeste sommerside. Og det er vel heller ikke værst?

Dagens; hvid T-shirt; GOTS-certificeret; Jeppe Hein; Heartland 2018; sorte habitbukserDagens; hvid T-shirt; GOTS-certificeret; Jeppe Hein; Heartland 2018; sorte habitbukserDagens; hvid T-shirt; GOTS-certificeret; Jeppe Hein; Heartland 2018; sorte habitbukserDagens; hvid T-shirt; GOTS-certificeret; Jeppe Hein; Heartland 2018; sorte habitbukser

You may also like

2 Comments

 1. Dejlig interessant læsning, og jeg er helt med på din vogn. Det er sgu okay ikke at være opfindertypen, eller den person som altid kommer med det første indspark. Og som en der, mere eller mindre, er ved at uddanne sig til, at arbejde i den offentlige sektor, så tror jeg nu nok, at den kan et eller andet ;)
  Jeg er spændt på, at se hvor du ender henne, ellers er du så hjertens velkommen i hovedstaden, hvis der ikke er nok jobs på Fyn :D

  1. Haha, det er nu heller ikke fordi jeg ikke tror på den offentlige sektor – det havde bare aldrig slået mig, at jeg også kunne ende der 😁
   Hvis bare boligpriserne derovre var lige så rare som du, så kunne vi måske snakke om det, haha!

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.