December sum up

Så er vi allerede en hel uge inde i det nye år, og jeg er traditionen tro langt bag ud med min opsamling af den forgangne måned. Men en magisk måned som december fortjener bestemt ikke at forsvinde i glemslen! Det er og bliver den studerendes lod, at december til en hvis grad forsvinder i eksamensstress og pressende deadlines, men heldigvis er der også plads til små glimt af julehygge og gode grin. Lad os dykke ned i måneden der gik:

De bedste billeder

Bøger: Det lyder måske en smule dobbeltmoralsk, nu hvor jeg lige har fortalt om decembers eksamenspres, men jeg nåede faktisk igennem hele fire bøger i sidste måned, hvilket er godt og vel dobbelt så mange som på almindelige måneder med mit snegletempo, haha! Efter vi i november læste The Maze Runner i læseklubben, måtte jeg naturligvis læse resten af serien, så de sene decembertimer gik med at komme igennem The Scorch Trials, The Death Cure og The Kill Order. Heldigvis tog vi efterfølgende revanche i læseklubben med den vidunderlige klassiker A Christmas Carol, som kan få enhver surmule i julehumør!

Det bedste citat:

“Really, for a man who had been out of practice for so many years, it was a splendid laugh, a most illustrious laugh. The father of a long, long line of brilliant laughs!

– A Christmas Carol

Shopping: Der er ikke meget plads til personlig shopping, når budgettet strækkes nær bristepunktet for julegavernes skyld, men heldigvis blev der plads til nogle ret vidunderlige sager for julegavepengene i dagene mellem jul og nytår. Jeg fik både råd til en vidunderlig nytårskjole + sko, den perfekte læbestift og en genial eyeliner jeg snart må få vist jer! Nå ja, og nye strømpebukser. VIGTIGT!

De bedste øjeblikke: Jeg var ret angst for for første gang nogensinde at skulle holde jul andetsteds end hos mine forældre, men jul hos min storesøster var en ubetinget succes, som nok kommer til at få en helt speciel plads blandt mindeværdige juleaftener. Faktisk hyggede vi os storslået, med at gøre det hele som vi ville uden mors indblanding, haha.
Derudover går der nok længe, før jeg stopper med at grine over den aften, vi mødtes i læseklubben for at diskutere end bog, og i stedet end med at se The Muppet’s filmatisering, haha.

Jeg vil huske december for at have været den første eksamenssæson nogensinde, hvor jeg rent faktisk fandt en effektiv strategi til at komme igennem skriverierne. Jeg er nået igennem 2 ud af 3 eksaminer, og den sidste er lige ved at være på plads. Så nu er der bare tilbage at håbe på gode resultater. Kryds fingre for mig??

Januar bliver vidunderlig, så snart jeg er færdig med den sidste eksamen! Jeg har planer om en forsinket juleferie hos mine forældre, hvor jeg blandt andet vil forsøge at føre et halvambitiøst DIY-projekt ud i livet. Derudover vil jeg se, hvor mange bøger jeg kan nå igennem, før BA-projektet begynder til februar. Og så er der selvfølgelig månedens bog i læseklubben! Denne gang skal vi læse den uendeligt populære A Monster Calls, som jeg har set frem til at læse i evigheder.

Som altid er jeg nysgerrig efter jeres liv. Gik december som den skulle, og hvad har I af spændende planer for januar? :)

You may also like

2 Comments

    1. Nej nej, de var der skam alle sammen som vi plejer, vi var bare hjemme ved min søster i stedet for hos mine forældre for første gang, så det var lidt skræmmende :b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.