December sum up

Fakkel i Munke Mose, Odense
{I december har jeg kigget på julelys i Mosen…}
Foundation + -pensel, mørk læbestift, rose
{… og brugt ufatteligt lækker kosmetik!}

Hold da helt fast, vi har allerede haft gang i det nye år i en hel uge! Er jeres nytårsforsætter allerede røget helt i vasken, eller holder I stand endnu? Jeg har faktisk haft en ganske fin start på året, selvom hele ugen har stået på eksaminer, men mere om det i næste uge.

Lige nu skal det nemlig handle om den aller sidste bid af 2016, som vi skal have samlet op på. Traditionen tro vil jeg kigge tilbage på måneden der gik, og mindes alle de bedste stunder. Desværre blev december ikke ligefrem den drøm af en julemåned, som jeg havde håbet på, men det gør det jo bare endnu vigtigere at kigge tilbage og finde nogle gode ting, som jeg kan huske måneden for, i stedet for alt det negative.

Bøgerne: Jeg fik sluttet året af på et umådeligt lavpunkt, rent læsningsmæssigt, med nogle utroligt sløve måneder her på falderebet. Jeg fik dog læst De Fejlfødte, som er første bind i den danske fantasyserie Exilium, og så  prøvede jeg virkelig at komme igennem American Psycho. Heldigvis fik jeg også genlæst og -hørt A Christmas Carol, som virkelig fik kickstartet julestemningen. Simpelthen en herlig fortælling!

Det bedste citat:

Really, for a man who had been out of practice for so many years, it was a splendid laugh, a most illustrious laugh. The father of a long, long line of brilliant laughs.

Myrekryb & Mareridt, De Urolige og American Psycho
{Jeg har forsøgt at kæmpe mig igennem en rædselsfuld bog!}

Shopping: Åh, mit nye job har virkelig forøget min shopping! Det er altså ikke helt godt, for min opsparing mærker sjovt nok ikke så meget til den øgede indkomst, haha. Men i december blev der heldigvis plads til en ny kjole, som var helt perfekt til både julefrokost og -middag, og jeg overvejer kraftigt, om den ikke også nok kunne komme på i hverdagen. Under den store julegavbytning fik jeg også hevet nogle ret vidunderlige sager med hjem fra udsalget, som I også skal få at se.

Månedens udfordring: Som jeg allerede har røbet et par gange, så røg den her helt i vasken. Livet kom bare med alt for mange udfordringer i form af ubehøvlede bekendtskaber, eksamensprojekter som bare ikke ville lykkes og en familie der generelt bare var utroligt meget på tværs. Sådan kan det jo desværre gå af og til, men udfordringen er altså slemt dumpet.

Læs også: januar måneds udfordring

Rå pizza med fyld
{Jeg har spist utroligt lækker pizza…}
Konfekt og juledug
{… og endnu bedre konfekt!}

De bedste øjeblikke: I december måned har de bedste øjeblikke primært været de små af slagsen. Aftener hvor jeg endelig havde ro til at hygge med mine veninder eller putte på sofaen med min kæreste. Da vi endelig kunne sætte de sidste punktummer i vores eksamensprojekter. Da min søster blev uddannet svend, og endda fik tildelt en flidspris, var jeg nærmest ved at sprænges af stolthed! Da jeg lillejuleaften lå på sofaen med min elskede, gamle hund og så Love Actually følte jeg for alvor julefreden. Og da min mormor og søster erklærede, at mit første forsøg med familieopskriften på ris ala mande var en succes, var min lykke så godt som gjort.

Jeg vil huske december for at have været præget alt for meget af alt for meget ligegyldig negativitet. Det er pisse ærgerligt, men sådan er det desværre bare. Jeg blev fanget under stor, negativ og doven sort sky, og jeg kunne simpelthen ikke komme ud af dens skygge igen. Det var på ingen måde den december jeg havde håbet på, men det var den jeg fik, og heldigvis er den sorte sky nu drevet så langt ud i horisonten, at den knapt nok kan anes længere.

Rødt julehjerte i juletræ
{… og så har jeg nydt julepynten alt det jeg kunne}

Januar bliver langt mere på mine helt egne vilkår! Hele måneden står i eksamenens tegn, men heldigvis kan jeg selv tilrettelægge min tid, så jeg både kan arbejde og holde fri. Det var det der med at prioritere, ikke? Jeg vil bruge måneden på at indarbejde de gode vaner, så jeg forhåbentligt kan holde fast i dem i det kommende semester, og undgå at gå kold i studiet.

 


Hvordan gik det med jeres december, og jeres planer for måneden? Nåede I at føle julestemningen, eller gik der også hverdag i den for jer? Del løs, del løs :)

You may also like

2 Comments

  1. Er det ok, hvis man savner julepynten – bare lidt? Jeg nyder nu, at mange stadig har lyskæder udenfor. Det hjælper lidt her i den mørke tid :-)

    Jeg nød julemåneden. Den var ikke så stresset, som den ellers kan være – til gengæld fik jeg ikke set nær så mange venner som sædvanlig, eftersom de var ret stressede (pga. børne- og familiearrangementer).

    1. Det er ABSOLUT okay at savne julepynten! Blev så trist, da min kæreste bare pillede det hele ned den 27., men han var desværre ikke til at stoppe. Jeg er af den overbevisning, at folk burde have lyskæder oppe i alle de mørke måneder ;)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.