Da Svanen, Ægget & Koglen flyttede ind. Sådan da

[Indlægget indeholder reklame for Brainchild Original]

Opslagstavle med polaroider; Instax; plakater fra Brainchild Original; nordisk indretning

Sååååå ehm. Jeg vågnede op i går og havde det virkelig råddent. Den slags råddent, hvor det er en kæmpe fordel at arbejde freelance, for så skulle jeg ikke ringe til nogen chef, og melde mig syg. Også den slags råddent, hvor jeg efter tilpas mange timer blev rastløs, og besluttede mig for at give hele bloggen en tiltrængt overhaling! You like?

Og apropos overhalinger og indretning, så lad os snakke lidt om mit fysiske hjem i dag. For efter vi flyttede i noget mindre sidste forår, har jeg virkelig gjort meget for at gøre vores hjem et inspirerende og rart sted at være. Dejligt forudseende på sin vis, når langt størstedelen af min hverdag har udspillet sig inden for hjemmets fire vægge det sidste års tid, når nu det skal være.

Jeg ved helt ærligt ikke en skid om indretning. Det har taget lang tid at finde frem til en fælles stil for Bageren og jeg, og som med så meget andet udvikler det sig hele tiden. Lige for tiden drømmer jeg om at fylde hele hyblen med genbrugsfund og (flere) planter, men matriklens beboere er umiddelbart ikke helt enige om, hvor meget plads der er på 60 kvadratmeter. Ahem…

Pladespiller; grønne planter; nordisk indretning
Svigermors skarpe tunge; bøger; opslagstavle; nordisk indretning

Når man sådan ikke ved en skid om indretning, så siger det nærmest sig selv, at det ikke er en prioritet for os, at fylde vores hjem med dyre designermøbler. En del af vores venner går op i den slags, og fred være med det, men jeg ville helt ærligt være rædselsslagen for at sætte mig i en Ægget-stol (og i øvrigt har jeg hørt, at man skal kigge vildt langt efter komforten?!) af frygt for at ødelægge det dyre møbel!

Vi går mere op i at fylde vores hjem med ting, som gør os glade. Som pladespilleren, der alt for sjældent får lov at snurre, men som passer helt perfekt ind i vores hjem. Eller “opslagstavlen”, som – thruth be told – fungerer mere som en væg jeg fylder med gode (dekorative) minder, end den egentlig bliver brugt til opslag.

Og så er der vores nye plakater. Med Svanen, Ægget og Koglen lige præcis, som jeg foretrækker dem: todimensionelle, bogstavelige og helt uden frygt for ødelæggelse. Dét er sgu design, jeg kan forholde mig til!

Svanen; Ægget; Koglen; plakater fra Brainchild Orignal
Lyserøde roser; Lyngby trompetvasen

You may also like

4 Comments

 1. Jeg elsker det fine nye design herinde på bloggen! Helt perfekt! Hvordan endte du med at gøre?
  Og så ELSKER jeg plakaterne! Og det kommer fra en designstuderende ;) Der jo ellers er ret glad for de manifesterede udgaver af dine todimensionelle på væggen.

  Klem J

  1. Tusinde tak! Jeg endte faktisk med et gratis WP-tema, som jeg så tilpassede så meget som muligt og fiksede ting hist og her. Ville gerne kunne gøre lidt mere ved det, men det her er så langt som mine evner rækker 😅
   Haha, de er altså også vildt fine! Tror de kan tilfredsstille et behov hos begge hold 😁

   Knus

 2. Fedt med nyt design på bloggen. Og sejt nok, at du lige får sådan noget gjort på en dag ;)
  Og sikke fine plakater!
  Apropos ægget, så vil jeg nok påstå, at man sagtens kan sidde hamrende godt i sådan en sag (tidligere ekskærestes rige forældre ejede mange designklassikere), men jeg selv ville aldrig gå ud, og investere så mange penge i en stol! Jeg er bestemt blevet klogere ift. at bruge mange penge på designermøbler, men man skal gøre hvad man har lyst til.

  1. Haha, der er nogle steder, hvor jeg fornemmer, at det måske er gået lige hurtigt nok, men nogle gange skal der bare ske noget 😁

   Hmm, det kan være det er Svanen, jeg har hørt det om, så? Jeg synes virkelig at det kan fungere i nogle hjem, men heldigvis er stil jo en individuel størrelse 😊

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.