Currently reading: Do Android Dreams of Electric Sheep?

“You’re out at night bumbling across the open space, and all of a sudden you see a flare, and there’s a rocket,  cracked open, with old pre-colonial fiction magazines spilling out everywhere. A fortune. But of course you read them before you sell them.”

 

You may also like

4 Comments

  1. Det er først nu, 20. gang jeg har set den titel (på din blog el. goodreads), at jeg fatter den. Flot :b

  2. Jeg forstod bare slet ikke sammenhængen. Og det er også først lige gået op for mig (efter jeg har googlet den), at det åbenbart er en klassiker, og bogen som “Blade Runner” (som jeg heller ikke har set, men dog har nærmest kult-status på idéhistorie) er bygget over. Troede, det var noget moderne noget.. :p

    1. Haha, har heller ikke set filmen, men vil gerne se den nu. Se om jeg kan få lidt mere mening ud af den (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.