Bum Bum Bachelor

Er I vimmersvej, jeg er træt! Pyh, jeg har seriøst siddet og sove på min kontorstol på arbejdet hele dagen i dag. Det er lidt af et mirakel, at jeg overhovedet fik udrettet noget produktivt, vil jeg sige. Rockeren skrev for et par uger siden om det der med at lære at sige nej, når man begynder at blive for presset, og det var jeg virkelig også nødt til at praktisere i dag. Så jeg har både sagt nej tak til afslutningsøl med studiet og æresportbygning med venner. Mega meget æv, men efter en uge med Tinder-tømmermænd, eksamensfejring, hårmodelning, reception, familiemiddag og arbejde kunne jeg simpelthen ikke mere. Især ikke, når jeg også skal til bryllup i morgen! Næh nej, tidligt i seng med mig.

Nailart_IVK
{Hvis nogen ikke lige fanger joken, så er jeg blevet bachelor i “IVK”}

Ét af ugens mange gøremål, som er skyld i min søvndyssede tilstand i dag, var gårsdagens BA-reception. Jeg er så heldig, at jeg har gået på et meget kærligt studie (host host, eller også er de bare utroligt bevidste om, at det er god kommunikation…), hvor hele molevitten hvert år rundes af med en stor, fælles reception. Der var taler, håndtryk, og kage! Vores officielle diplomer mangler teknisk set stadig, men de skulle være på vej i posten. Ikke desto mindre har jeg altså nu fået håndtryk på, at jeg må kalde mig Bachelor of Arts i International Virksomhedskommunikation. Det er lidt sejt.

Jeg fik krammet mine studiekammerater tillykke, spist en masse kage og hilst på nogle forældretyper. Og så havde jeg ellers hele familien til middag. Jeg gav mine gamle bedsteforældre en ordentlig udfordring, da jeg lod menuen stå på hjemmelavede burgere, men de gik da mætte herfra, haha.
 photo 4049a4c3-3827-4dc2-bec7-483b1c3545e0_zpsf4s8sdpm.jpgMin familie og jeg er alle meget enige om, at det ville være fjollet at stå med den helt store fejring nu, når jeg jo fortsætter studiet efter sommerferien, så vi gemmer altså gaverne og champagnen til engang efter specialet er afleveret. Ikke desto mindre syntes min mor og far, at jeg fortjente en lille ting, så de købte mig et nyt Essence-led til mit armbånd fra Pandora. En lille pink sag som symboliserer passion. Det kan jeg nu meget godt lide.

Bachelor_IVK
{Mine søde studiekammerater gennem de sidste tre år!}

Så det var jo altså mere eller mindre dét kapitel. Om et par måneder kan jeg kalde mig kandidatstuderende i Kolding, og de flotte mennesker på billedet her (og jeg) bliver mere eller mindre spredt for alle vinde. Men inden da kommer der lige en dejlig lang sommerferie, og først og fremmest et bryllup i morgen! Hvilket må være mit stikord til at begynde at kravle til køjs – klokken er trods alt over 21, haha ;)

God weekend!

You may also like

4 Comments

  1. Tak skal du have. Ja, det er nemlig rigtigt fint. Super ærgerligt at ikke alle studier gør det :)

 1. Kæmpe stort tillykke ogny ferien.
  Apropos bachelor kan du så ikke fortælle om dit studie og hvad du med?
  Du ved hvordan det er, fællesskabet undervisningen friheden m.!.?

  1. Tak skal du have! :)
   Årh jo, det vil jeg da gerne prøve. Tror dog ikke jeg kan nå det inden ansøgningsfristen for kvote 1 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.