Blomsterfestival, burgere og babes på “Thyweekend”

Marguerit_Eventyrhaven

OdenseBlomsterfestival_4
{Meget koncetreret fototype}

Okay, jeg har virkelig haft en helt fantastisk weekend. Det holdt lidt hårdt at komme op på arbejde om fredagen efter bare én dag hjemme i det danske igen, men heldigvis var der massevis af godt at se frem til. Hvert år plejer jeg nemlig at hive en weekend ud af kalenderen umiddelbart før studiestart, hvor jeg sammen med mine søde veninder fra gymnasietiden rejser nordpå og chiller i Thy. Vi ser alle sammen meget frem til weekenden hvert eneste år, og i år var naturligvis ingen undtagelse. Dersværre har hverdagen bare en tendens til at fucke selv de bedst lagt planer op.

Pludselig stod vi i den situation, at 3 ud af 6 ikke havde mulighed for at deltage, og så virkede det pludselig lidt omfattende at bruge så mange ressourcer på at komme nordpå. Så vi lagde planerne om, og holdt i stedet Thyweekend i Odense! Vi samledes fra nær og fjern, og fik det aller bedste ud af weekenden, til trods for at gruppen var halveret, og det var rent faktisk ret perfekt.

Det tre af os, der endte med at være samlet, er de tre, som alle tre dyrker de sociale medier mest. Så vi fik for alvor plejet vores indre (og ydre) æstetikelskende sider. Vi lavede blandt andet den famøse smoothie bowl med bloggeranretning til morgenmad. Vi fik taget tonsvis af billeder rundt omkring i smukke Odense, der bogstaveligt talt var i fuldt flor under Blomsterfestivalen. Og vi tog naturligvis massevis af billeder af os selv og hinanden, haha!

OdenseBlomsterfestival_3
 photo 41565948-2295-487a-8e03-3638b9e7b380_zpsmklas6kk.jpg

{Meta meta fototyper!}
{Meta meta fototyper!}

Den ene aften tog vi det fine tøj på og gik på restaurant. Vi tog på nyåbnede Marcello’s, og lad mig bare sige, at de laver en ganske fortrinlig burger! Vores maver blev spændt til bristepunktet, og alle gik glade og mætte fra borde. Og så kom vi endda af med under 150 kroner pr. kvinde inklusive drikkelse! Meget begejstrede typer her.

Der var dog også plads til noget mere uæstetisk venindehygge med brætspil, chips&dip, pyjamas og en eksamensramt veninde, der lige fandt tid til at kigge forbi i et par timer. Alt i alt – en helt perfekt weekend med de dejligste damer <3

OdenseBlomsterfestival_4 OdenseBlomsterfestival_2

{De her piger er noget af det bedste jeg ved}
{Smukkeste Janni og Liv. De her piger er noget af det bedste jeg ved}

You may also like

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.