Blandt genbrugskjoler, plantecremer og økokaffe

[Reklame | Inviteret af Fynske Influencers // The Organic Club Odense // SpeltFar]

The Organic Club og Spelt Far i Odense med Fynske InfluncersThe Organic Club og Spelt Far i Odense med Fynske Influncers, økologisk morgenmadThe Organic Club og Spelt Far i Odense med Fynske Influncers, økologisk latte

Har jeg nogensinde fortalt jer, hvor meget jeg elsker at bo i Odense? Lige for tiden leder vi faktisk efter et nyt sted at bo, men det skal helt bestemt stadig være i Odense. Det er svært at sætte en finger på, præcis hvad det er, der gør det, men Odense har bare en helt specielt evne til at føles som hjemme – uanset hvor, man er vokset op.

I weekenden fandt jeg så endnu en vidunderlig grund til at elske Odense af hele mit hjerte. For hvis der er noget, vi er begyndt at blive gode til (ja, jeg tager totalt meget en del af æren, for jeg har jo tydeligvis udrettet min del – eller noget), så er det små, indbydende, unikke caféer med hver deres særegne profil. Vi har blandt andet både Venchi og Kosmos, som med hvert deres veganske menukort ofte har fulde huse. Der er Café Fleuri, som har skabt en hel lille oase af økologi og magisk stemning. Og nu er der altså også SpeltFar!

Simpelthen den fineste lille shop-in-shop lige midt i Brandts Passage fyldt med kærlighed, kaffe og jazz musik. Michael, som SpeltFar i virkeligheden hedder, tilbereder de fineste morgen- og frokostretter i det lille køkken, og gør det af 100% økologiske råvarer. Og så skader det jo bestemt heller ikke, at han virkelig har forstået at gøre maden Insta-værdig. Det er simpelt, og det er lækkert!

The Organic Club og Spelt Far i Odense med Fynske Influncers, økologisk latte på mandelmælkThe Organic Club og Spelt Far i Odense med Fynske Influncers, økologisk vaffelDen lille café ligger faktisk inde i selve The Organic Club, som jeg er blevet ved med at udsætte at besøge i det uendelige, fordi jeg hele tiden har vidst, at min pengepung ikke ville kunne bære bekendtskabet. Ikke fordi det som sådan er dyrt, men fordi jeg ville købe hele butikken! The Organic Club står blandt andet bag Det Kollektive Klædeskab, som er en abonnementsordning, hvor du kan aflevere dit eget tøj og bytte det til nyt for på den måde at forlænge det enkelte stykke tøjs levetid. Det er ret genialt!

The Organic Club og Spelt Far i Odense med Fynske Influncers, Det Kollektive KlædeskabVidste I, at danske kvinder helt seriøst kun bruger 30% af deres garderobe, mens resten bare hænger og samler støv? Det er en rædselsfuld tanke, men jo mere jeg tænker over det, jo mere tror jeg på, at det er sandt. Og det er bare ikke godt nok, når nu der er blevet brugt så mange ressourcer på det! Jeg tror, det er tid til endnu en oprydning i den der garderobe, jeg har mig…

The Organic Club og Spelt Far i Odense med Fynske Influncers, økologisk græsk yoghurt med granola og bærThe Organic Club og Spelt Far i Odense med Fynske InfluncersJeg elsker, elsker, elsker, at Odense gør det så nemt for mig at leve det gode liv på en miljøbevidst, næstekærlig måde!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.