BILLEDSPAM: Heartland 2018

Afskårne solsikker i vaseVegetarisk pitabrød med rødkål og falaffel + kold fadølSolnedgang gennem træerne, menneskelige silhuetterJeg er hjemme, jeg er ren, og jeg er næsten udhvilet igen. Festivalhuden ramte mig, før jeg overhovedet havde ramt festivalpladsen for alvor, så der går nok lige et par dage endnu, før jeg kan placere den del i fortiden, men bortset fra det må jeg nok erkende, at Heartland er slut for i år.

Og jeg siger det lige igen: Heartland er og bliver bare Danmarks smukkeste festival – så vil jeg skide på, at Skanderborg har skiftet navn til Smukfest. Jeg nægter at tro på, at de kan hamle op med den idyllen på Egeskov, bare fordi de har en bøgeskov. Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige det med sikkerhed, for jeg har aldrig været der, men altså… Se dog lige på billederne, folkens!

Det har været en speciel omgang i år, for jeg kunne seriøst ikke finde ordentlig ro til at opleve de mange spændende programpunkter – talksteltene blev alt for varme til, at jeg kunne koncentrere mig, og koncerterne skete af en eller anden grund bare ikke. Men som sagt, så er Heartland 100% værd at besøge, selvom programpunkterne egentligt ikke siger dig så meget! Jeg elsker den festival – og så fik jeg eksponeret en flok venner for min besættelse af Mew, hvilket vel heller ikke er helt at kimse ad, haha!

Little Library fyldt med grønt på festivalpladsenHvide blomster og farverig genbrugskjole

Skal jeg alligevel lige fremhæve et par højdepunkter fra festivalen (altså ud over Mew, ikke?), så var det vildt fascinerede at høre Johan Olsen som biolog i stedet for rock musiker i Talken Dommedag nu? sammen med Rikke Pedersen og Marit-Solveig Seidenkrantz. Jeg fik også kastet rigeligt med håndtegn til Benal, og så var jeg vildt fascineret over det smukke Conscious Escape-område, som var stablet på benene i samarbejde med H&M – helt sikkert et element af festivalen, jeg håber de gentager næste år.

Kan vi lige tage et øjeblik til at anerkende, hvor bredt festivalen tydeligvis spænder, bare ud fra det her indlæg? Næste år satser jeg på at huske at pakke min indre booty-shaker også, så jeg også kan få udforsket nattefesten for alvor, men bortset fra det er jeg altså en yderst happy camper.

Pimpet højtalerbil foran Talks-teltetFried Chiken Burger fra Snack & BluesPapirsbåde i åen på Egeskov SlotIrish Coffee fra Nelle's Coffee & WineSolnedgang over campingpladsen, lyskæde i mørket

You may also like

4 Comments

    1. Jeg er såååå glad for at du nød det! Det var en sand fest at have dig med 😘

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.