August sum up

Så blev det slut med sommeren – både officielt med da bestemt også i vejret. Det er sjældent, at vejr og kalender er så enige! Heldigvis nåede vi da lige at nyde et par ugers sommervejr i august måned, før skyerne og vinden over tog igen.

Hvis ikke det var for bloggen, så tror jeg slet ikke, jeg ville ane, hvad jeg egentlig har brugt måneden på, for jeg synes ikke, jeg har udrettet vildt meget med den. Det skyldes nok delvist, at jeg har ligget en del syg og at kontoen har været helt i bund, siden jeg måtte smide penge efter min nye computer. Alligevel kan jeg da se, at jeg har nået lidt rart her og der. Jeg har set veninder, fejret indflytning, holdt fødselsdage og så har jeg fået sparket den nye sæson i gang med en ordentlig make-over. Det er da ikke helt ringe for én måned?

De bedste billeder

Bøgerne: August var lidt sløv på læsesiden, og jeg nåede derfor kun igennem to bøger. Først og fremmest fik jeg endelig læst The Goldfinch, som var temmelig lang og derfor fyldte en del af månedens læsetid ud. Efter den var det på sin plads med noget let og underholde, hvilket blev The Watchmaker of Filigree Street, som var en helt speciel oplevelse, og som jeg glæder mig til at anmelde for jer i morgen.

Det bedste citat: “It is not summer, England doesn’t have summer, it has continuous autumn with a fortnight’s variation here and there.” The Watchmaker of Filigree Street

Shopping: Det bliver en meget kort liste i denne måned, da det eneste, jeg faktisk har brugt penge på, var min nye computer, som komplet drænede kontoen, haha.

De bedste øjeblikke: Der er som altid mange at vælge imellem. Klarest står hyggen med familien i min fasters sommerhus, årets første dukkert (ud af et imponerende antal på to…), et venskabeligt slag Cranium hvor jeg fik bøllebank og selvfølgelig efterårssæsonens første tur tilbage på scenen, som altid fylder mig med glæde og et fornyet skud selvtillid. Alle kvinder burde prøve det en gang i mellem!

Jeg vil huske måneden for at have været utroligt sparet. Det er groft sagt, når nu der også har været så meget godt, men en måned, hvor kontoen er tømt fra starten, bliver bare aldrig en sjov måned. Alle de ting, man må sige nej til, kan af og til gøre helt ondt indvendigt.

September måned kommer helt sikkert til at stå i studiets tegn. Vi er allerede godt i gang igen, og hvis jeg skal gøre mig nogen forhåbninger om at forbedre min indsats, så kommer det til at kræve koncentration og hårdt arbejde, og jeg vil give den alt, hvad jeg har!

Hvad med jer? Har I haft en god august? Og hvad ser I frem til i september måned?

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.