August sum up

Solnedgang og træet i mørket
{I august har jeg beundret smukke solnedgange på landet…}
Vindruerranker i overbegroet drivhus
{… og et helt ufatteligt overbegroet drivhus hjemme hos mine forældre}

Folkens, jeg har simpelthen haft den bedste weekend nogensinde. I ved, den slags, der er en perfekt kombination af en masse praktiske gøremål, og en hel masse timer helt uden at lave noget som helst. Jeg brugte hele dagen på sofaen i går i selskab med en god bog (anmeldelse følger), og så har dagen i dag ellers gået med job, indkøb, pensumlæsning og alt det der. I like it! 

Kalenderen skriver allerede 10. september, så jeg er som sædvanlig håbløst bagud med det her indlæg (story of my life), men eftersom jeg kun fik spyttet sølle fire indlæg ud i august, føler jeg, at det er endnu mere på sin plads, at få samlet op på måneden. Det er sådan en god måde, at sikre lidt til gemmerne, når nu de små grå ikke klarer det helt af sig selv.

Bøgerne: Så så man lige mig nå at læse hele to bøger på en måned, der essentielt set har været ravende vanvittig. Yeah, jeg er cool! Eller noget… Anyhow, i august har jeg nået at læse den sidste bog i serien om Ravneringene, Evnen, og så strøg jeg igennem Kunsten at være normal på rekordtid. Desværre var der ikke nogen af bøgerne, der blæste mig omkuld, men jeg var godt underholdt undervejs, og det tæller også!

Shopping: Jaeh, nej. Det der med praktik og shopping, det går virkelig ikke særligt godt hånd i hånd. Jeg købte to ret vidunderlige ting second hand i starten af måneden (og så igen sidst på måneden…), og det væltede totalt min økonomi, haha. Ikke desto mindre er jeg vild med mine køb, og jeg lover at vise et par stykker af dem frem i morgen!

Dagens + månetatovering
{Jeg har vist min nyeste tatovering frem…}

Månedens musik: Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg aldrig har lyttet til James Bay før, og endnu mindre, hvordan han pludselig dukkede op på min playliste, men pludselig var jeg forelsket. Fate? Især Best Fake Smile har fået mange replays på Odense/København/Odense-turen!

De bedste øjeblikke: Med en måned som inkluderede 14 dage i smertehelvede skal der ikke meget til, for at alt andet shiner. Heldigvis var der en masse små øjeblikke, som virkelig fik smilet frem. Picnic med Bageren i Mosen, fødselsdagsfest for selvsamme brødskabende herre og en morgenfest på Momentum! Men vigtigst for mig har nok været de mange timer på AMAZE med vildt spændende opgaver og ros for mit arbejde. Hold op, hvor er det bare vidunderligt at blive bekræftet i, at man rent faktisk dur til det, man drømmer om at bruge livet på!

Solnedgang over Odense
{… nydt endnu en solnedgang, nu med Bageren}
Morgenfest på Momentum, Breakfast Beats
{… og danset morgenen væk til den sjoveste morgenfest!}

Jeg vil huske august for at være forsvundet langt hurtigere end jeg lige kunne overskue. Jeg mistede en hel uge til mavekramper og selvmedlidenhed, hvilket ikke lige var en del af planen, så for mig er august desværre bare forsvundet alt, alt for hurtigt.

September bliver håååååård! Jeg er nu officielt typen, der jonglerer praktik, studie og job (+ det løse), så min tid er skemalagt like a motherf*****. Det sjove er, at alle autoriteter omkring mig er begyndt kærligt og bekymret at spørge ind til, hvordan det går, og sandheden er bare, at det går strygende. Lige nu, i hvert fald. Ja, jeg har travlt. Men jeg hygger mig faktisk også med det, og så er det vel det hele værd?

You may also like

3 Comments

    1. Tak, og i lige måde du! Jeg tænker, at vi stille og roligt overtager verdensherredømmet :)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.