Årets bedste julegavebøger

[Dette indlæg indeholder reklame i form af bøger modtaget til anmeldelse. Alle ord og holdninger er mine egne.]

The Hate U Give, Forestillinger om Støv, 9. November, Tusinde Etager, illustreret Harry Potter og Fangen fra Azkaban, Fortid er alt jeg harThe Hate U Give, Forestillinger om Støv, 9. November, Tusinde Etager, illustreret Harry Potter og Fangen fra Azkaban, Fortid er alt jeg harThe Hate U Give, Forestillinger om Støv, 9. November, Tusinde Etager, illustreret Harry Potter og Fangen fra Azkaban, Fortid er alt jeg harHvis parkeringspladsen ude foran mit vindue giver et troværdigt billede, så er hele landet rundt regnet ude at købe julegaver i denne weekend. Har I fået alle gaverne på plads? Jeg er selv ukarakteristisk sent på den i år, men nu tror jeg faktisk efterhånden kun, at jeg mangler at få én på plads!

Hvis så bare min familie var typerne, der læste bøger, så ville det hele have været så uendeligt meget nemmere! Men ak, æblet er faldet ufatteligt langt fra stammen, i dette tilfælde, så i stedet må jeg nøjes med at dele mine uendelige visdom ud til jer andre.

Måske visdom er at overdrive det, men jeg har i hvert fald samlet en række bøger, som jeg har læst i året, der er gået, og som jeg helt sikker kan anbefale at lægge med under juletræet om en uges tid.

Til den følsomme
Her finder du ingen over Adam Silvera. Hans Fortid er alt jeg har udkom tidligere på året, og kræver kleenex fra start til slut!

Til samfundskritikeren
The Hate U Give af Angie Thomas er nok den samfundsmæssigt vigtigste roman, jeg har læst hele året, og alle burde læse den. En perfekt boggave til dem, der også vil se den anden side.

Til romantikeren
Skal det hele være lidt lettere, så er Colleen Hoover vejen frem. 9. november rykker i hjertestrengene og fortrænger al vinterkulde.

Til realisten
Foretrækker den glade modtager virkelighedens verden er Maria Gerhardts Transfervindue noget af det smukkeste, du finder. Men husk på, den ender ikke lykkeligt.

Til nostalgikeren
For første gang i årevis kan du glæde et familiemedlem med smukt nyt fra Philip Pullman og hans univers kendt fra His Dark Materials med den nye La Belle Sauvage: Forestillinger om Støv.

Til drama queen’en
Der er fuld smæk på alt, hvad den kan trække af intriger, drama og hemmeligheder i den futuristiske Tusinde Etager af Katharine McGee. Som en bonus udkom efterfølgeren, Blændende Højder, her i efteråret.

Til samleren
Og jeg fristes til at sige: til enhver med et bankende hjerte, men det er måske at skrue bissen på. I hvert fald er den illustrerede udgave af J.K. Rowlings Harry Potter og Fangen fra Azkaban den smukkeste julegave, jeg overhovedet kunne forestille mig. Se flere billeder fra bogen lige her.

The Hate U Give, Forestillinger om Støv, 9. November, Tusinde Etager, illustreret Harry Potter og Fangen fra Azkaban, Fortid er alt jeg harThe Hate U Give, Forestillinger om Støv, 9. November, Tusinde Etager, illustreret Harry Potter og Fangen fra Azkaban, Fortid er alt jeg harJeg håber det hjalp til at finde den perfekte gave til familiens bogelsker? Ellers kan du læse mange flere anmeldelser lige her, og du er selvfølgelig også altid velkommen til at skrive og spørge efter råd 😊

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.