Året hvor der gik Bradshaw i den

 photo 0992fb9a-1f9e-4b3f-b2c1-25bc9a12a730_zps2eul4fw3.jpg
Årets nytårssko fra min yderst økonomiske udsalgsshopping. Glam!

Så kom årets sidste dag, og den nåede da også at forsvinde, før vi overhovedet havde set os om. Det første kalenderblad er blevet vendt, og i dag tog vi hul på årets første rigtige hverdag.
Halløj 2016 – jeg glæder mig til at lære dig at kende!

Da 2015 begyndte lavede jeg som så mange andre en liste over nytårsforsætter. Jeg kan huske, at jeg var ret glad for mine mål for det nye år, men desværre er listen blevet slettet, og som det så ofte før er sket, har jeg glemt alt om de gode intentioner. For at være helt ærligt, så har jeg ikke den fjerneste erindring om, hvor mange punkter der var på listen, eller hvad de indebar. Det eneste jeg kan huske var, at jeg ville have mere glam i hverdagen.

Jeg havde idéer, som at jeg ville gå i hverdags-stillet-bootcamp og måske endda indføre en form for hverdagsglitter i garderoben. Lige de to punkter gik det ikke så skide godt med. En af de første gange jeg gav mig i kast med hverdagsstilletter, endte jeg med at gå halvanden kilometer med en flad cykel… Men på andre punkter gik det altså ret godt! Tror jeg (endelig) har fundet frem til kernen i min personlige stil, og derfra bliver det bare meget nemmere. Derudover har jeg også taget hverdagslæbestift til mig, som uden tvivl er et hit, jeg gerne danser videre til i 2016.

Generelt synes jeg, at der er gået ret meget lækkerhed i den på den der lækre Bradshaw-måde. Misforstå mig ikke, man skal aldrig forveksle livet på de sociale medier med “virkeligheden”, men hvis ikke man aktivt sørger for at lægge et lyserødt Instagramfilter ned over den der virkelighed, så bliver den sgu hurtigt for kedelig, så hvorfor ikke bare omfavne det? Det har jeg i hvert fald forsøgt på, og jeg er vild med det!

Det handler om de små ting. At lægge en ekstra lækker neglelak i hverdagene, at nyde den der ekstra gode kop kaffe lidt langsommere, at gå nogle laaaange ture når vejret er godt, at holde én man holder af lidt ekstra i hånden, og at sætte nogle bevingede ord på det hele. Især det sidste elsker jeg alt for højt (men selvfølgelig endnu mere, når der er massevis af alle de andre ting at skrive bevinget om). I ægte Carrie Bradshaw-stil at sidde og lade som om, at jeg ved alt om det hele og det meste om ingenting. At lege med ordene og vende og dreje hver en sætning  10 gange, før den er helt perfekt. Ja selv det med at sidde og kæmpe for at få en tanke ud på tekst. Det er jeg virkelig fan af. Jeg gør det slet ikke nok, men jeg både kan og vil blive bedre til det i 2016.

Og ja, her kommer de så. De famøse nytårsforsæt! Jeg elsker dem, og jeg stopper aldrig med at lave dem. I år bliver mine mål:

 • Mere regelmæssig blogging
  Ja, vi har jo nærmest dækket den ovenfor. Bloggen er et pusterum men også et projekt, som jeg ønsker alt det bedste for. Og det bedste kræver ihærdig indsats! Præcis hvad det indebærer må jeg nok vente til efter eksaminerne med at fastlægge, men jeg tænker noget med ny struktur.
 • Endnu mere glam i hverdagen!
  Jeg tog en tak opad sidste år, men der er plads til endnu mere glam i mit liv, og ting der kan få én til at smile, kan man aldrig få for meget af så mere af det, tak. 
 • Ryd op i livet
  2015 endte på mystisk vis med at blive et år, hvor jeg på en eller anden måde fandt ind til kernen af “mig selv”. Jeg har fundet de værdier, der betyder mest for mig, og nu er tiden kommet til at rydde op i de ting, der ikke bidrager til det gode. Slut med negative energier (altså alle andres – mine egne slipper I ikke for, haha!) og slut med nedslidende bekendtskaber. Og kampen starter på Facebook!
 • Læs 30 bøger
  Det her er nok ikke helt så meget et nytårsforsæt, som det er årets Goodreads Challenge, men det er stadig et mål for året, som jeg glæder mig til at kaste mig over.
 • Prøv det der meditations-/mindfullnesshalløj
  Ja, den havde I nok ikke lige set komme, hva? Det er sgu lægens ordre, gutter. Min søvn er helt ude i hampen de fleste nætter, hvilket af gode grunde virker ret negativt på hverdagen, så lægen siger, at jeg skal prøve meditation eller mindfullness. Nogen gode tips derude?
 • Vær en bedre kæreste
  Jeg har nok været lidt slem til at overse min kæreste på den seneste, men han har holdt mig ud, og nu føler jeg virkelig at tiden er kommet til at være lidt bedre ved ham. Bare de små ting – tage opvasken uden at vente på ham, små hverdagsoverraskelser, blive lidt bedre til at sige ja når han foreslår en lille gåtur. Der er nok at tage af!
 • Få styr på økonomien
  Urgh, jeg hader virkelig det her punkt, men nu skal det ske. Jeg bliver (efter planen!) bachelor til sommer, så nu må jeg da for pokker efterhånden lære selv kunne betale for licensen og elregningen uden liiiiige at låne af kæresten til næste måned. Budgetkonto må der til!
  Kryds fingre for mig…
 • Slut med al den sygdom
  Det er selvfølgelig ikke noget jeg selv er 100% herre over, men meget af det kan jeg altså godt påvirke selv, og jeg har bare sådan en spinkel drøm om igen at prøve at starte et nyt år uden at ligge syg i dagevis!

Det var så mine 8 mere eller mindre fornuftige nytårsforsæt for 2016. Hvad har I af mål for det nye år?

GODT NYTÅR!

You may also like

7 Comments

 1. Jeg kan enormt godt lide ideen med hverdagslæbestift og hverdagsstiletter! Jeg prøver selv at gøre lidt mere ud af glam i hverdagene, men det er sjældent jeg rigtig når det.

  1. Njah, det kan også være besværligt når man ikke er vandt til det, men ligesom med så meget handler det jo bare om at gøre det til en god vane. Og man bliver så glad af det :)

 2. Pingback: Hverdagsstiletter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.