April sum up

Endnu en måned er gået, og april 2015 er nu blot en del af vores historie frem for vores nutid. Det er altid sådan en skræmmende tanke, synes jeg. Men selve april måned har i hvert fald for mit vedkommende været alt andet end skræmmende. April var en måned, hvor jeg brugte utroligt mange penge jeg ikke havde. April var en måned, hvor jeg nåede at have tre forskellige hårfarver. Og april var en måned, der i langt højere grad blev brugt på sjov end alvor. Faktisk tror jeg april 2015 kommer til at være en måned, jeg kigger tilbage på og kun mindes gode ting, for gode ting var der rigtigt mange af. Og her får I en del af dem.

De bedste billeder:

 Bøgerne: Takket være readathonet har jeg fået læst rigtigt mange skønne bøger i denne måned. The Great Gatsby, When Mr Dog Bites, An Abundance of Katherines og Ham der søger Døden blev alle læst i april måned, og hver af dem underholdt mig fortrinligt på hver deres individuelle måde. Selvom The Great Gatsby uden tvivl var den største oplevelse, så var An Abundance of Katherines dog den bedste, som fik mig til at grine højlydt gang på gang. I kan som altid finde mine anmeldelse af de bøger, jeg får læst lige her.

Det bedste citat: “Possibly it had occured to himthat the colossal significance of that light had now vanished forever. Compared to the great distance that had separated him from Daisy it had seemed very near to her, almost touching her. It had seemed as close as a star to the moon. Now it was again a green light on a dock. His count of enchanted objects had diminished by one.”- The Great Gatsby

Shopping: Jeg startede måneden med at smide en hel masse penge efter nye bh’er og lidt planter og andre pynteting fra IKEA. Efter det dukkede der dog en masse uventede regninger op, og kombineret med en del rejseudgifter forsvandt månedens budget som dug for solen. De sidste 14 dage blev dankortet pakket forsvarligt væk, og kreativiteten kom i stedet på prøve i et forsøg på billig underholdning.

De bedste øjeblikke: Som sagt var der mange skønne stunder i april, men nogle få står ekstra klart frem for resten. En skøn formiddag blev foreksempel tilbragt på Odense Å i vandcykel med to dejlige damer, mens en lige så skøn aften blev tilbragt med vin, gode venner og massevis af brætspil. Den slags hygge kan man virkelig kun undervurdere!

Jeg vil huske måneden for en masse dejlige spontane stunder blandet ind i mellem endnu flere rolige timer på sofaen med kæresten og en bog. Tosomhed når det er bedst. Men mest af alt vil jeg nok huske måneden for “den gang jeg havde fire forskellige hårfarver i løbet af én måned” haha.

Maj måned: bliver meget anderledes. 4. semester lakker mod enden, hvilket betyder at eksamensforberedelserne så småt står for døren. Eftersom jeg næppe har været årets studerende, kommer jeg til at skulle lægge en stor indsats dér, men jeg er fortrøstningsfuld. Derudover har jeg også en masse spændende idéer på tegnebrættet, som jeg håber jeg kan komme til at realisere i maj måned. Det bliver i hvert fald en interessant måned.

You may also like

6 Comments

    1. Haha, de var så mega gode! De billigste “shake’n’bake” fra brugsen :b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.