April sum up

COSTUME maj 2017, farverige tulipaner
{I maj har jeg nydt påsken…}
Kirsebærtræ i fuldt flot
{… og forårets flotte farver}

Kalenderen siger 1. maj, og det er endnu engang blevet tid til at samle op på en måned, der er gået, så vi kan blive helt klar til den nye, der kommer. Jeg elsker, hvordan blogosfæren hver måned omkring den første oversvømmer i henholdsvis opsamlinger og ønskelister. Det er som et lille nytår hver eneste måned fyldt med filosoferen og fornyet håb. Og selvfølgelig vil jeg også være med endnu en gang!

Maj er en måned fuld af løfter – om forår, om semesterafslutning, om lyse timer og lune stunder. Alt sammen ting der ikke var overvældende meget af i april, men ikke desto mindre var det nu stadig en ganske fornøjelig måned.

Bøgerne: Jeg er allerede her noget mere begejstret over april, end jeg var over marts. For hvor jeg i sidste måned ikke nåede igennem en eneste bog, så har jeg i april vendt den sidste side og læst de sidste ord i hele fire forskellige bøger! Nod var dystopisk og skræmmende, mens Tusinde Etager var futurisk og medrivende. Transfervindue var kort og bittersød, og Flosset var intens og skræmmende. Samlet set har det være fire helt vidunderlige læseoplevelser, og jeg glæder mig til også at dele de to sidste med jer.

Det bedste citat:

I choked up a little at that. A joke. The first one I’d heard, I was pretty sure, since this whole mess started. Humour had been the first casualty in Nod, and a humourless world seemed somehow even more tragic than one filled with pain and suffering. There had always been suffering, but humour had helped make it bearable.

Nod af Adrian Barnes
{Jeg har læst helt fantastiske bøger…}
Succulenter fra IKEA
{… og nydt mine flotte planter i vindueskarmen}

Shopping: Jeg fik afløb for månedens shoppetrang ved et større plante haul i starten af måneden, men bortset fra det har jeg holdt dankortet i isolation. Primært fordi der ganske simpelt ikke var nogen penge at shoppe for. Sådan et skattesmæk gør ikke ligefrem noget godt for økonomien…

Månedens musik: Okay, der er sket noget, jeg aldrig havde troet skulle ske. Jeg har hørt et nummer på repeat af Harry Styles! Misforstå mig ikke, jeg har da også danset til et One Direction-nummer eller 10, men det har aldrig været noget, jeg aktivt har sat på. Sign of the Times derimod, er jo helt uimodståelig! Bageren mener, det er et decideret plagiat af David Bowie – i mine ører er det mere en hyldest. Ikke desto mindre, så er jeg altså ret så vild med det. Well done, Harry boy.

De bedste øjeblikke: Den dag, min gamle studiegruppe rejste til Odense fra landets fjerneste hjørner (næsten) for at tilbringe en hel dag i savnet selskab, var altså ret vidunderlig. Ikke at der skete det helt store og spektakulære, det var bare drønhyggeligt at mødes igen og sludre. April bød også på en ret vidunderlig tur til Aarhus med fødselsdagsbingo, og så naturligvis endnu et herligt readathon i herligt selskab.

Readathon2017_2
{Jeg har læst alt hvad jeg kunne på 24 timer…}
Cheeseburger og fritter fra The Burger, Odense
{… og haft readathon-tømmermænd!}

Jeg vil huske april for at have været travl, men på den gode måde. Der har ikke været mange dage i kalenderen uden planer, og dem der var, blev værdsat fra ende til anden. Heldigvis har måneden været fyldt med produktive og spændende planer, så når jeg sidder og tænker tilbage nu her, så føles det faktisk ikke helt så slemt. Og nå ja, så har jeg jo sådan sæt også være græsenke en stor del af måneden, men heldigvis kommer min bager hjem igen på fredag!

Maj bliver forhåbentligt én stor indfrielse af alle månedens løfter. Jeg har en uimodståelig trang til, at der skal ske ting lige for tiden, så jeg har allerede lagt en masse spændende planer, og pønser på endnu flere. Der ligger også en masse deadlines rundt om hjørnet, så der bliver med garanti travlt, men hvis bare solen vil skinne og varme vores blege kroppe, så tror jeg faktisk nok jeg skal klare den. Jeg glæder mig i hvert fald til en spændende måned.

Kirsebærblomster, close up
{Og så har jeg beundret forårets smukke indpakning!}

Hvordan var jeres april? Har jeres år nået nye højdepunkter, eller fik gråvejret og kulden jer ned med nakken igen?

You may also like

2 Comments

    1. Der er skønt, at vi endelig er begyndt at indse, at der trods alt ikke er så langt mellem byerne ;)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.