Anmeldelse: Blændende højder

Dette indlæg indeholder reklame, idet bogen er sendt til anmeldelse af Gyldendal.

Blændende højder af Katharine McGee

Blændende højder af Katharine McGee
Blændende højder (oprindeligt Dazzling Heights) af Katharine McGee. Udgivet på forlaget Gyldendal i 2017. 3 ud af 4 stjerner.

Et par måneder er gået, siden dramaet udspillede sig i toppen af Tårnet, og Leda, Rylin, Watt og Avery prøver alle sammen at samle stumperne af deres liv op med mindst mulige ofre. Selvom skæbnen har spillet dem ud mod hinanden, må de indse, at de alle sammen har brug for støtten fra de andre, hvis de skal kunne overleve. En udfordring, der kun bliver gjort endnu sværere, da den mystiske Calliope dukker op i toppen af Tårnet.

Over hende tårnede byen sig op, små prikker af lys som ildfluer, hvert lille blink et individ, et skrøbeligt stænk af liv. Månen stirrede uanfægtet på det hele, som en ældgammel guddomsøje.

Anmeldelse: Tusinde Etager

Jeg var uendeligt spændt på at se, om McGee kunne holde det overraskende og hæsblæsende niveau fra den første bog i serien om de Tusinde Etager, så jeg kan glædelig erklære, at det kunne hun. Til fulde! Lige fra den første glitrende side var jeg tilbage i Tårnets intriger, og McGee formår på fineste vis at holde os i hånden igennem de detaljer fra fortiden, som kunne have undsluppet hukommelsen.

Selvom der ikke er et kedeligt øjeblik i det 440 sider, så må jeg erkende, at bogen til tider føltes en anelse langtrukken, men en del af mig føler, at det måske bare var fordi, jeg var så ivrig efter at se, hvor historien endte! Spændingen er skruet helt i top, og selvom det til tider er lige ved at tippe til den overdrevne side, så er det altså bare kanon godt.

Hun ville ønske, at hun kunne snuppe hvert et kys fra luften og gemme dem et sikkert sted, for hver kys var et kys tættere på det allersidste kys.

Min eneste anke ved bogen er, at Cord stadig kun får lov til at være med på sidelinjen, for han er uden sidestykke min favoritkarakter i hele den vanvittige verden, der udspiller sig i Tårnets top. Men jeg må vel nøjes med at svælge, i de glimt vi får, og så sætte kryds i kalenderen til trilogiens afslutning senere i år!

Blændende højder af Katharine McGeeBlændende højder af Katharine McGeeBlændende højder af Katharine McGeeBlændende højder af Katharine McGee

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.